Оскаровите претенденти през погледа на малчугани

2014-03-01 23:41:00
Оскаровите претенденти през погледа на малчугани
Снимка: Reuters

Както всички знаем наградите на Американската филмова академия, по-известни с името си Оскари, са едни от най-важните отличия в света на киното. Те дават равносметка на цялата филмова година и могат да предопределят бъдещето на мнозина кинотворци. Поради тази причина, желанието на всеки един от света на киното да се добере до тях е изключително голяма.

 

 

И докато всички тръпнат в очакване кой ще триумфира CineFix и група малчугани създадоха едно изключително забавно видео, което пресъздава голяма част от номинираните филми или по-точно емблематични моменти от тях, като актьорската игра е наистина забележителна и бихме я оценили с Оскар.

 

Малчуганите толкова умело имитират и пресъздават ролите на актьори като Леонардо Ди Каприо, Крисчън Бейл и компания, че просто очароват всеки зрител. Крехката им възраст придава на видео някак хумористичен вид, а цялата сериозност и отдаденост на децата допълва всичко до невероятно забавно видео, което ще бъде перфектната загрявка за церемонията по раздаване на Оскарите.

 

Не липсват и специални ефекти във видеото, макар и те да не са като тези, които сме свикнали. Всъщност най-големият ефект се създава от огромните мустаци, с които разполагат децата, но пък те всяват такъв респект и реалистичност, че няма как да не се съгласим, че без тях забавлението нямаше да бъде също.

 

Филмите, които са обхванати в скромното, но изключително добре направено видео са Гравитация, Вълкът от Уолстрийт, Тя, 12 години в робство, Американска схема, Клуба на продавачите от Далас, Капитан Филипс и Небраска. Наистина богата гама, която показва, че тазгодишната борба за Оскар, ще бъде наистина оспорвана.

 

Ето и самото видео:

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия