Седмичен любовен хороскоп 6-12 май

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-05-06 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 6-12 май
Снимка: iStock/LuckyBusiness

Овен

 

Енергията ви ще е магнетична и ще сте изключително привлекателни за околните. Предстоят бурни страсти и горещи емоции, вълнуващи приключения и непредвидени обрати. Вземете инициативата в свои ръце, независимо дали вече споделяте любовта си с някого или все още сте в търсене на „точния“ човек. Няма да съжалявате.

 

Телец

 

С малко повече внимание спрямо нуждите и желанията на любимия човек бихте могли да изведете връзката си на качествено ново ниво. Усилията ви да му/й доставите удоволствие ще бъдат забелязани и богато възнаградени.

 

Близнаци

 

Влечението ви към нови запознанства и приключения може да стимулира вдъхновението и да ви подскаже как да разнообразите живота си, но може и да ви направи лоша услуга. Ако сте във връзка и имате намерение да експериментирате с нови романтични преживявания, направете го така, че да не оскърбите приятел/ката си.

 

Рак

 

Дали ще стабилизирате връзката си или пък дали ще привлечете към себе си обекта на интереса ви, зависи от начина, по който сте готови да изразите чувствата си. Не бъдете прекалено настоятелни, за да не предизвикате у него/нея страх и съмнения.

 

Лъв

 

Стремежът ви да проявите индивидуалността си именно в сферата на отношенията ще е изключително силен. Предлагайте, а и реализирайте оригиналните си романтични идеи, но с мярка и по възможност без да навлизате в чужда територия.

 

Дева

 

За да разберете стремежите и предпочитанията на любимия, трябва първо да разберете своите. Не се безпокойте да споделяте с него/нея мечтите си. Със сигурност ще ви е по-лесно да ги осъществите, ако го правите заедно.

 

Везни

 

Никак няма да е трудно да постигнете баланс и хармония в отношенията с любимия човек. Достатъчно е просто да го/я слушате внимателно какво говори и да съчетавате своите предпочитания с неговите/нейните. Романтичният ви живот ще се превърне в реализирана мечта.

 

Скорпион

 

Силната проницателност и порив към близост ще ви подтикват към все по-дълбоко опознаване характера на половинката ви. Чудесно е, че го желаете, а още по-окуражаващо би било, ако поредната доза сближаване не стане повод за разочарование.

 

Стрелец

 

Авантюристичният ви дух ще ви подтиква да търсите приключения. Всеизвестно е, че всяко пътуване е пълно с такива, а на поредното пътуване ще създадете поредното ново запознанство. До края на седмицата ще стане ясно и дали това е и поредната нова любов.

 

Козирог

 

Помислете как да създадете уютна обстановка около себе си. Не само ще ви се отрази успокояващо, но и ще зарадва приятел/ката ви. Дори да сте имали някакви противоречия, окончателно ще ги забравите.

 

Водолей

 

Половинката ви може твърде често да е в лошо настроение. Не го/я разпитвайте защо. Ако заложите на прословутата си креативност и оригиналност, със сигурност ще намерите начин да го/я развеселите. Бъдете сигурни, че ще си „развърже“ езика.

 

Риби

 

Жестовете на гаджето ще ви изненадат, зарадват и накарат да се чувствате истински желани. Ще се убедите колко дълбоки са чувствата му/й, как искрено ви разбира. Едва ли ви е нужно нещо повече, за да разберете, че сте щастливи.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 седмица

vsi4ko e v ugula .....nadejda vsiak ostavete


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия