Гмуркане в пари — вече реалност

2014-01-16 17:30:00
Гмуркане в пари — вече реалност
Снимка: developandgrowrich.com

Мнозина от нас са гледали невероятна анимация за патока Скрудж МакДък и неговият племенник - Доналд Дък. Това, която повечето хора запомнят докато гледат, е внушителното богатство, което има "чичо Скрудж". Не са малко и тези от нас, които къде тайно, къде не чак толкова са си пожелавали да могат да се къпят в жълтици, точно като патока от анимацията. Е това, вече е възможно, разбира се за по-заможните от нас.

 

 

Аукционът за луксозни предмети James Edition предлага търг, в който може да се включи всеки един. Най-интересното, което може да си откупите на търга е свободен достъп до сейф на швейцарска банка.

 

Той е пълен с 8 милиона монети от 5 рапена, което на практика значи, че буквално може да се гмурнете в пари. Сейфът се намира в Базел и към този момент в него се съхраняват 15 тона от тези монети, които са на стойност около 450 000 долара. Разбира се, цената на сейфа ще бъде доста по-висока.

 

Интересно допълнение към офертата е, че този, който спечели наддаването може да поиска, сейфът да бъде преместен на избрано от него място, което означава, че на практика, той ще може да го отнесе вкъщи, където да му се радва всеки ден, подобно на патока Скрудж.

 

Анимацията вече изглежда далеч по-реална нали. Е, не съветваме бъдещият собственик да скача с много голям ентусиазъм, защото все пак това са монети, което означава, че може да получи най-различни наранявания, но обикновените ожулвания са приемлива цена за сбъдването на мечтата му.

 

Вие какво мислите по въпроса, мечтаете ли да се къпете в монети и бихте ли дали част от парите си, ако разполагате с излишни, именно за закупуването на този "лукс"?

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия