Бийбър продължава да се държи като хулиган! Замерва съседите си с яйца

2014-01-13 17:34:00
Бийбър продължава да се държи като хулиган! Замерва съседите си с яйца
Снимка: Reuters

В последно време Бийбър определено се държи доста скандално. Дали славата го е променила или това е новият му имидж, с който цели да привлече вниманието на хората, може само да гадаем. Определено не е лесно да си идол на тийнейджъри и да си кротък и добър пример за подражание. И Бийбър и не се и старае да бъде такъв.

 

 

19-годишният певец е разследван за вандализъм и нападение, след като е бил обвинен от свой съсед, че е хвърлял яйца по къщата му при спречкване помежду им. Двамата живеят в Калабасас, Лос Анджелис.

 

Случката се разиграла на 8 януари. Полицаите имат видеозапис, направен от съседа и неговата дъщеря, които са били на балкона, докато Бийбър е хвърлял яйца по къщата им.

 

Според пострадалия певецът е причинил щети за 400 долара, заради което срещу него ще бъдат повдигнати по-сериозни обвинения.

 

Това не е първият конфликт между Бийбър и съседите му в Калабасас. През октомври миналата година любимецът на тийнейджърите се размина с обвинение за безразсъдно шофиране в района. След това ядоса съседите си след поредица шумни купони в къщата си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Tsukuda_Hiroshi
преди 10 години

Защото не е България това. Ако диването беше тука, още при първото яйце прескачам и го правя той да снася!!!

dimitar.,
преди 10 години

"Според пострадалия певецът е причинил щети за 400 долара" трябва да е хвърлял щраусови яйца...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия