Как да четеш по устните му

2016-04-11 19:00:00
Как да четеш по устните му
Снимка: fredigitalphotos.net

Мъжете доста често използват заучени фрази, за да омаят някое момиче и им се получава. Но това, което никога не лъже е езикът на тялото. Ето кои негови жестове да наблюдаваш внимателно, за да разбереш наистина какво мисли.

 

Прикрива устата си с длан. Това означава, че нещо го изнервя и е неспокоен. Собственото му докосване го успокоява , а кроткото закриване на устата го кара да си мисли, че прикрива неспокойствието си, а също и че се чувства твърде напрегнат, за да говори.

 

Свива устни. Най-вероятно има лоши новини и му е неловко – направил е някаква беля или пък няма да може да дойде с теб някъде, където си го помолила. Нацупеното положение на устните често е знак, че иска да говори , но не намира точните думи, тъй като го е страх от реакцията ти.

 

 

Хапе устните си. Това вече е сигурен знак, че той си пада по теб. По принцип дъвчем, когато нещо ни е вкусно и искаме да запази вкуса в устата си. Той хапе устните си подсъзнателно и си представя момента, когато ти ще си в ръцете му и устните му ще се вплетат в твоите. Момче, което си хапе устните, когато е на среща с теб, най-вероятно не те гледа само като приятелка. 

 

Подсмихва се. Повдигането на крайчеца на устните му може да ти изглежда като подигравателно, все едно ти се надсмива, че е над нещата или знак на задоволство. Но в повечето случаи това показва, че той просто иска да се усмихне обаче се смущава. Показването на позитивни емоции е трудно за мъжете, затова тази мини-усмивка е версия на ухилването, което го е срам да пусне на свобода. Макар че някои имат вид на темерути, повечето мъже са страшно чувствителни и прикриват емоциите си именно с подигравателна усмивка, която кара околните да смятат, че нищо не приемат на сериозно. Но всъщност не е така и това е защитната им реакция от тези, които биха ги наранили.  

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия