Венера в Близнаци - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

2024-05-24 18:00:00
Венера в Близнаци - какво да очакват зодиите?
Снимка: iStock/Nomadsoul1

Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера влезе в знака на Близнаци на 23-и май и ще остане там до 17-и юни. Сега ставаме по-енергични, бъбриви, общуваме повече, по-любопитни сме към света около нас. Отдаваме се на артистичната си страна, изразяваме себе си по креативен начин, по-социални и остроумни сме, наслаждаваме се на живота. Ето какво да очаква всяка зодия от периода, според "Woman's World".

 


Овен

 

При тях на фокус ще е комуникацията. Ще бъдат мотивирани да общуват с повече хора, ще се свързват лесно с околните и ще научат повече за социалния си кръг. Овните ще могат да направят връзките по-силни и стабилни, като се отдадат на интелектуални, оживени разговори. Ще научат много нова информация и може да се насладят на кратко пътуване с близък човек.

 

Телец

 

Венера е планетата, която ги управлява. Сега тя ще ги подтикне да обърнат внимание на доходите си. Телците ще могат да се сработват по-добре с другите хора през периода и да постигнат финансовите си цели. Ще им е по-лесно да се свързват с близките си, да се грижат за отношенията, както и да се подхранват връзката със самите себе си, което ще засили самоуважението им.

 

Близнаци

 

Планетата е в техния знак и те са звездите. През периода имат шанса да експериментират със стила си, да направят промяна във външния си вид и т.н. Освен това, в следващите седмици ще пренебрегнат някои ежедневни задачи, за да могат да се отдадат на повече удоволствия и забавления. Ще споделят с близките си какво наистина мислят и чувстват, ще направят стимулиращите разговори с приятели свой приоритет, това ще им донесе много радост.

 

Рак

 

Духовността е на фокус. Раците ще изследват артистичните си импулси, ще помислят как се свързват с другите, ще анализират какво печелят. Трябва да се погрижат за себе си, може да се отдадат на медитация, йога. Сега трябва да поработят върху себе си, да помислят как помагат във връзките си с околните, а и във връзката си със самите себе си. Ако излекуват себе си, имат шанса да пораснат много.

 

Лъв

 

На фокус са работата в екип, свързването с другите, контактите. Платоничните връзки, чувството на свързаност, на обединение с други - всичко това заема центарлно внимание. Лъвовете ще са окуражени да влязат в някакъв клуб, да работят с приятели, да се запишат на курс, да направят творческа колаборация. Ще открият, че когато споделят за мечтите и целите си с някого, те започват да стават реално постижими и може да измислят план за действие.

 

Дева

 

Девите ще са фокусирани върху кариерата си. Тези зодии ще бъдат по-амбициозни и ще искат да оставят своя отпечатък. И най-хубавото е, че ще са уверени, че могат да направят това! Сега стават по-магнетични, омайват в службата, общуват повече с колеги и висшестоящи. Ще се справят добре, ако свикат среща, ако изложат идеите и плановете си. Трябва да показват повече себе си, тези ходове може да им донесат успех и похвали.

 

Везни

 

Време е за приключения! Везните ще се чувстват нетърпеливи, няма да ги свърта на едно място, ще зарежат някои всекидневни задължения и ще разширят хоризонта си. Ще искат да се запознават и срещат с хора, които са различни от обкръжението им. Ще ходят на красиви места, които не посещават често. Може да планират екзотична почивка или да отидат на кратка екскурзия. Там могат да се насладят на произведения на изкуството, които ще им отворят очите. И ако споделят тези моменти с някого, ще се сближат още повече с този човек.

 

Скорпион

 

Емоциите са на фокус при Скорпионите. Ще осъзнаят, че са готови да преследват това, което искат и съответно да създават по-дълбоки и сериозни връзки с хората около тях. Те копнеят за това сега. Ако е имало някакъв проблем в дадена връзка, сега Скорпионите ще могат да проведат искрен и дълбок разговор с човека, с когото трябва. Така ще постигнат разбиране, ще намерят хармония, ще станат по-спокойни. Някои може да започнат бизнес с партньора.

 

Стрелец

 

Тези зодии ще трябва да обърнат внимание на партньорствата. На фокус ще е способността им да се сработват с другите, за да постигнат общи цели. Ако са искали да постигнат по-творческа визия за даден проект заедно с колега или романтичната връзка да мине на следващо ниво, сега ще имат късмет и това може да се случи. Чудесен период за изглаждане на напрежението в отношенията с колега, приятел, партньор.

 

Козирог

 

Ще разсъждават върху това дали състоянието им е добро, какви са навиците им, каква е рутината им. Може да разчитат на помощ от близки и приятели, за да се справят с многото задачи, които имат. Ако искат да поправят графика си, за да станат по-спокойни, нека отново да се обърнат за помощ към приятели и роднини. Заедно ще направят план за действие. Може по-често да канят близки на гости и да заздравят връзките.

 

Водолей

 

Тези зодии ще искат да изразяват себе си, ще станат по-креативни, романтиката също ще ги владее. Водолеите стават игриви, весели, ще искат да прекарват повече време с близките и да създават сладки спомени с тях. Имат късмет, ще могат да привлекат към себе си всичко, което желаят. Нека ясно си дадат сметка какво е то, особено що се касае до връзките и творческите цели. Да се отдадат на креативната си страна и да позволят емоциите да ги водят, когато създават изкуство.

 

Риби

 

Рибите ще се фокусират върху дома, спокойните и тихи вечери с близки и роднини. Ще открият, че малките удоволствия, като готвенето със семейството, поддържането на градината или отдаването на спомени чрез разглеждането на албуми със снимки, им носи повече радост от обикновено. Ще искат да направят жилището още по-красиво, да внесат уют и хармония. Може да украсят дома или да сложат нови мебели.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия