Някои секс заблуди

2016-04-06 18:30:00
Някои секс заблуди
Снимка: freedigitalphotos.net

Има някои клишета, от които все още не може да се излезе и много от тях са свързани със секса. Ето някои заблуди относно креватната гимнастика и истината за тях.

 

Мъжете мислят за секс повече от жените. Това, че е прието в повечето случаи мъжете да се молят на жените да ги придружат в спалнята, съвсем не означава, че само те мислят неудържимо за секс. Даже в последно време именно жените са тези, които започват да си искат. Плюс това хормоните карат жените да желаят повече секс през някои дни от месеца, а през останалите да са по-сдържани. Но това в никакъв случай не означава, че тя ще ти откаже, особено ако се привличате. А жените влагат повече емоции в секса (както и във всичко останало), затова ако прави секс, тя трябва и да има нещо повече към теб от желание просто да прави секс с някого.

 

Тези, които разбират от секс могат да имат някого завинаги. Ясно е, че тези, които разбират от секс и имат по-голям опит, ще са много по-добри в леглото. Но пък това не е най-големия фактор. Плюс това този, който не се е научил, ще се научи. Ако човек харесва някого, това че е неопитен в никакъв случай не би го спряло.

 

 

Мъжете са по-склонни да имат безразборни връзки. Това донякъде е вярно, но в много по-малка степен. Когато се говори за сексуални завоевания, мъжете обичат да завишават бройката на партньорките си, а жените да я занижават (въпреки че напоследък се наблюдава обратното). Всъщност в днешно време неангажиращите връзки са много, а за тях трябват двама, нали?

 

Ако сексът не е спонтанен, нещо не е наред. В това няма никаква логика. Разбира се, че тръпката на спонтанният секс с правилния човек в неописуема, но не живеем във филм. Плюс това желанието е неконтролируемо в началото на връзката, но хормоните, които го правят такова, намаляват значително около третата година. Това не означава, че никога повече няма да поискаш да правиш секс с гаджето си или че той няма да е хубав. Ако държите на това или си идва от само себе си, няма как да се промени нещо. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия