Няколко забравени ерогенни зони

2016-03-29 11:59:00
Няколко забравени ерогенни зони
Снимка: iStock

Удоволствието по време на секс нараства значително, когато партньорите симулират ерогенните си зони. Всеки човек има различни места по тялото си, които му доставят удоволствие. Повечето от вас сигурно знаят по-популярните, затова ще обърнем внимание на не толкова известните ерогенни зони:

 

Устните


 

Да, всеки от нас се целува когато прави и не прави секс, но със сигурност ще изпиташ удоволствие, ако се целуваш с гаджето си в продължение на няколко минути, без да спираш. Устните са едни от най-еротичните зони при мъжете и жените. Може да си разнообразявате, като опитвате различна сила и интензивност.

 

Шията


 

Тази част от тялото е изключително чувствителна. Няма как да не умреш от кеф, ако гаджето ти ѝ обърне специално внимание - масажира нежно раменете ти и целува шията и врата ти.

 

Краката


 

Как ти звучи масаж на краката преди секс? Страхотно, нали? Мъжете няма да се изкефят на тази идея, но няма жена, която да не мечтае за такъв масаж след дълъг и уморителен ден. Така че, момчета, изненадайте гаджетата си! :)

 

Пубисът


 

Това е зоната над гениталиите, където се намира срамната кост. Нежните движения в тази област са изключително приятни и възбуждащи. Втриването на еротично масло в тази зона кара човек да се отпусне и после да изпита по-голямо удоволствие от секса.

 

Коремът


 

Целуването или масажирането на тази част от тялото може да бъде едно наистина приятно изживяване. Има дори жени, които са в състояние да достигнат до оргазъм, ако партньорът им стимулира корема достатъчно дълго време.

 

Скалпът


 

Кеф ти е, когато отидеш на фризьор и той пипа главата и косата ти, нали? Е, още по-хубаво е чувството, когато това го прави човекът, когото обичаш. Скалпът е покрит с множество нервни окончания, които са изключително чувствителни на допир. Масажът в тази област води до снемане на напрежението и насища тялото с хормони като серотонин и допамин.

 

Зад коленете


 

Тази зона е доста пренебрегвана, въпреки че е доста ерогенна. Областта зад коленете има нежна и мека кожа, която е доста чувствителна. Като цяло жените изпитват по-голямо удоволствие, когато получават ласки в тази зона.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия