6 хита в татуировките

Ето кое е популярно сега

2024-05-24 16:30:00
6 хита в татуировките
Снимка: iStock/Rawpixel

През всяка година и дори всеки различен сезон се появяват нови тенденции в тоалетите, грима, обувките, прическите, чантите, бижутата, маникюрите, аксесоарите. Но това важи и за татуировките. Много хора избират татус, който описва същността им. Но ако искате да сте модерни, вижте кои са най-хитовите татуировки тази година, според "Pop Sugar".

 


Уестърн мотиви

 

Уестърн филмите са вечна класика, а Уестърн модата при дрехите и обувките е хит от няколко години насам. Сега това се пренася и върху татуировките. Уестърн дизайните при татусите сега стават много популярни и всеки татуист прави своя собствена версия. Актуални са каубойски ботуши, коне, каубойски шапки, дори образ на каубой - с типичното му облекло и пистолет.

 

Снимка: iStock/ioanmasay

 

Микро сърца

 

Изчистените маникюри и дрехи също са модерни в последните няколко години. Но минимализма завладява и татуировките. Ако преди хит са били огромни татуси - надписи, рисунки, картини, сега са актуални минималистичните дизайни. По-конкретно в момента голям хит са малките сърчица или т.нар. микро сърца. Може да бъде изрисувано миниатюрно сърце на някой от пръстите на ръката ви, например. Малко сърце на рамото или врата също е подходяща идея. Тези татуси трябва да са на деликатно място.

 

Снимка: iStock/molenira

 

Тигър

 

Сега е годината на Дракона, но друго животно завладява света на татуировките. Ако искате животинска татуировка, сега най-модерно е да си татуирате тигър. Може да е само лице на тигър, може и да е изрисуван целият тигър, с всички детайли по тялото му. Някои татуисти опитват да изобразят и ръмжащ тигър. Тази татуировка е за хора, които са амбицирани, искат да покажат и дадат най-доброто от себе си, не се предават лесно, преследват мечтите си.

 

Снимка: iStock/natapat

 

Птици

 

За хората, които не искат тигър по тялото си, това е друг добър вариант. Татуировките на птици също завладяват 2024 г. Те са много модерни за пролетта и лятото. Най-хубавото е, че има много различни начини, по които птицата може да бъде изобразена. Може да е просто като 2 тънки линийки и точка - както рисувате птици в далечината. Някои хора пък избират детайлен портрет на птица - ясно да се виждат очите ѝ, човката ѝ, перата ѝ, да си личат цветовете ѝ. Летящите птици са най-предпочитани. Този татус е за свободолюбиви хора.

 

Снимка: iStock/dudyka


Ръкописен шрифт

 

Много хора искат да си направят татуировка с любим цитат, фраза, дума. Ако и при вас е така, помнете, че най-добре е текстът да е изписан с красив ръкописен шрифт. Татуировките с цитати за любими за мнозина, защото имат голям смисъл за хората и така те изразяват своите виждания, посочват какво е мотото им. Но с ръкописен, изваян шрифт татуировката изглежза като наистина лично послание, като нещо много специално, което идва от сърцето. Тя винаги прави впечатление и е някак магична. Хубаво е да залагате на кратки фрази и цитати, дори и само на една дума.

 

Снимка: iStock/HbrH

 

Пеперуди

 

Други татуировки, които винаги са много популярни през пролетта и лятото, когато навън е пълно с пеперуди. Татусите на пеперуди стават истински хит през 90-те години и през следващите месеци те отново са топ тренд. През последните години пеперудите се смятаха за прекалено банална и обикновена татуировка, но сега те се завръщат. Те са класика и винаги изглеждат ефектно. Може да са на коремчето, на бедрото, на гърба и т.н.

 

Снимка: iStock/sultancicekgil

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия