Грешките, които допускаш по време на секс

2015-11-11 13:29:00
Грешките, които допускаш по време на секс
Снимка: iStock

Без значение от колко време водиш полов живот, със сигурност все още има грешки, които допускаш по време на акта. Виж кои са най-често допусканите грешки както от жените, така и от мъжете:

 

Пасивно поведение – всеки обича инициативата и не му е приятно, когато прови секс с човек, на който сякаш му е все едно дали ще прави секс или не. Мъжете и жените, които могат да си поискат и до покажат какво желаят, са изключително ценени.

 

 

Секс по график – това определено се отразява зле на връзката, така че е хубаво от време на време да правите нещо различно. Какво може да бъде то? Може да смените времето, когато правите секс, местата и т.н.

 

Излишна доза романтика – хубаво е да си правите романтични жестове понякога, но това определено не означава, че всеки път, когато правите секс, трябва да е на свещи и близо до вас да има бутилка шампанско.

 

Едни и същи пози - всеки си има любима поза, но това не означава, че всеки път трябва да правите секс само в твоята и в любимата поза на партньора ти. Нужно е разнообразие. Като нищо ще опитате нова поза и тя ще ви стане любима.

 

Разговори в леглото – голяма част от представителките на нежния пол обичат да говорят с половинката си след секс. Мъжете обаче не обичат. Затова се постарай да сведеш разговорите до минимум.

 

Имитиране на оргазъм – това го правят жените, които не искат да наранят егото на половинката си. Но е наистина излишно усилие, което не е полезно и за двамата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия