10 въпроса, които мъжете искат да попитат жените, но не смеят [част първа]

2015-08-15 11:00:00
10 въпроса, които мъжете искат да попитат жените, но не смеят [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Има неща, за които никога не бива да питаш едно момиче. Някои въпроси могат силно да притеснят или дори да обидят една жена, дори да сте в началото на своята връзка. Кои са въпросите, които момчетата искат да зададат на жените, но не смеят?

 

„С колко момчета си била преди мен?“ Това сигурно е един от най-интригуващите въпроси за мъжкия пол. Едно момче може да се почувства зле, ако разбере, че твоята бройка е по-голяма от неговата и това ще го депресира. Някои момчета си вадят прибързани заключения и ако приятелката им е била с няколко момчета, те я заклеймяват като невярна. Но повечето момчета се страхуват от реакцията ти и затова избягват да задават този въпрос.

 

 

„Отворена ли си към по-груб секс, тройки или анален секс?“ В даден момент се стига до истината и от разговор на разговор можеш да разбереш какво другия харесва в секса и какво точно иска. Но почти никое момче няма да се осмели да попита дали искаш някое от тези неща в секса. Той ще очаква ти да кажеш или да му подскажеш в някои от разговорите ви.

 

„Моят пенис най-големият, който си виждала ли е?“ Тук често пъти момичетата лъжат, за да не накарат гаджетата си да се чувстват зле. Повечето момчета се надяват да чуят този отговор и се радват, когато им кажат, че са надарени. В началото на една връзка той няма да те попита за това, но с течение на времето не се учудвай, ако той се поинтересува за размера на бившите ти.

 

„Кое е най-дивото нещо в секса, което си правила?“ Друг въпрос, който мъжете обожават, но се страхуват да зададат. Всеки мъж иска да знае до къде приятелката му е готова да стигне. Мъжете вярват, че една жена трябва да се отпусне и да бъде предразположена, за да направи нещо, което до преди това не си е и помисляла. Той иска да знае до къде се простират твоите граници и как обичаш да се забавляваш в леглото.

 

„В цикъл ли си?“ Той никога няма да ти зададе този въпрос, но определено си го мисли. Иска да спи с теб, но ти му казваш, че това няма да се случи тази вечер. Ако той наистина те харесва, ще изчака и няма да спре да те търси. Но в повечето случаи дамите се срамуват да кажат, че „няма да е тази вечер, защото са неразположени“ и си измислят всевъзможни оправдания.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия