София Буш с изповед за връзката си с жена

Говори и за края на брака си

2024-04-29 16:30:00
София Буш с изповед за връзката си с жена
Снимка: БГНЕС

София Буш проговори за новото си гадже.

 

Актрисата от "One Tree Hill" има връзка с професионалната футболистка Ашлин Харис от есента на 2023 г.

 

През август миналата година стана ясно, че София се развежда със съпруга си Грант Хюз.

 

Двамата сключиха брак през юни 2022 г.

 

Сега актрисата говори за раздялата с Грант и началото на връзката с Ашлин.

 

"Докато идвах към себе си, вече чувствах, че това е моят дом. Мисля, че винаги съм знаела, че сексуалността ми съществува върху спектур. Точно сега - мисля, че думата, която най-добре я определя, е - хомосексуален. Не мога да го кажа, без да се усмихвам, всъщност. И се чувства страхотно.", пише тя за "Glamour".

 

Звездата отговори и на слуховете, че е оставила Грант Хюз заради Ашлин Харис.

 

"Идеята, че съм напуснала брака си, въз основа на някакво истерично рандеву, това, за да бъда кристално ясна, никога не се е случвало - вместо да е отнело над година да направя нещото в живота ми, което най-много е смазвало душата ми? Усеща се брутално. Просто защото не съм искала да анализирам това, което съм осъзнала, в реално време в социалните мрежи и да го изричам буква по буква за целия свят, не означава, че пътят към това не е бил дълъг, пълен с мисли и изтощителен", написала е още Буш.

 

На актрисата ѝ е отнело доста време да признае чувствата си пред футболистката.

 

"Отне ми изправянето срещу много неща, безкрайни сесии терапия, така се усещаше, а и подтикване от любимите ми хора, но накрая аз поканих Ашлин да направим не групово излизане с приятели, за да поговорим за това. И това хапване беше дълго 4 часа и половина и наистина едно от най-сюрреалистичните преживявания в живота ми досега. Като обърна поглед назад, може би всичко това трябваше да се случи бавно и после изведнъж, всичко наведнъж. Може би всичко е било предопределено.", разсъждава актрисата.

 

София казва още, че е много щастлива.

 

"Най-накрая чувствам, че мога да дишам. Такава късметлийка съм, че съм тук сега. Изпитвам истинска радост. Отне ми 41 години, за да стигна тук", посочва звездата.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия