Седмичен любовен хороскоп 29 април - 5 май

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-04-29 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 29 април - 5 май
Снимка: iStock/kkshepel

Овен

 

Отношенията при влюбените двойки, които отдавна са заедно ще са напълно удовлетворителни. За необвързаните предстои съдбоносна среща, която ще ги изпълни с противоречиви емоции. Ако обекта на новото запознанство ви предложи да попътувате заедно, придържайте се към познати маршрути.

 

Телец

 

Романтичните отношения ще са стабилни, независимо от избухващите от време на време дребни конфликти. До края на седмицата, дали заради празниците или по друга причина, ще забравите за всички противоречия. Не допускайте външна намеса във връзката си.

 

Близнаци

 

Следвайте вътрешното си усещане. Ако ви подсказва, че имате нужда от лично време, за да обмислите състоянието на връзката си към момента – осигурете си го. Гаджето ви първоначално може да не се зарадва на такава идея, но след като се съгласи, ще осъзнае смисъла й.

 

Рак

 

Дали вие ще предложите на половинката си да заживеете заедно или той/тя на вас – не се знае, но почти едновременно ще заговорите по тема, за която и двамата отдавна мислите. Приемете, че моментът е настъпил и действайте смело. Предстоят изпитания, които ще са полезно предизвикателство за чувствата ви.

 

Лъв

 

Социалният живот сериозно ще „се набърка“ в романтичния. Намиращите се във връзка вероятно ще се запознаят с интригуваща личност във връзка със заниманията си. Изкушението за изневяра ще е непреодолимо. Необвързаните също ще попаднат на привлекателен обект, но по време на пътуване. Събитията ще се развият с главоломна скорост.

 

Дева

 

Ще сте доста раздразнителни и то без видими причини. Придържайте се към принципа, че „лошият мир е за предпочитане пред добрата война“ и се опитвайте да не докарвате ситуацията до „буря в чаша с вода“. Всяко търпение си има граници, с които не бива да се злоупотребява, залагайки на „безграничната“ любов.

 

Везни

 

Любовният ви живот силно ще прилича на италианска трагикомедия от началото на миналия век. Нежните нотки ще преминават в бурни разправии и обратно. Ако реагирате с чувство за хумор ще е даже забавно, но ако не успеете, още през втората половина на седмицата може да се окажете в групата на „самотните сърца“.

 

Скорпион

 

Бурни емоции предстоят при двойките, които са във връзка от скоро. Причина за тях ще са упоритите опити на приятелите да се намесват и да налагат мнението си. Дали ще отстоите избора си на любим/а, зависи изцяло от готовността ви да поемете отговорност и да проявите самостоятелност.

 

Стрелец

 

Ако претенциите на приятел/ката ви станат прекалени и започне да капризничи с повод и без повод, спомнете си че съществува думичката „не“. Любовта, ако е истинска, предполага преди всичко равнопоставеност, ниво на лична свобода и пълна липса на опити за манипулация.

 

Козирог

 

Любимият човек ще трябва да се справи с поредица проблеми, към които вие няма да имате пряко отношение. Най-ефективният начин да му/й помогнете, е да сте готови за компромиси в критичен момент. След като грижите отминат, ще се убедите, че жестът ви си е заслужавал.

 

Водолей

 

Сравнително често ще се оказвате в неясна ситуация или ще имате усещането, че вие и той/тя говорите на различни езици. Обстановката ще е сложна, връзката ви ще премине през критичен етап. Продължаването или прекратяването й ще бъде нещо като оценка на силата на чувствата и на двама ви.

 

Риби

 

Мимолетна среща ще изпълни с романтични чувства сърцата на необвързаните. Запознанството няма да е случайно, а с „любезното съдействие“ на общ/а приятел/ка. Не бързайте да обсъждате вълненията си. Събитията в края на седмицата ще са достатъчно красноречиви, за да се ориентирате в обстановката.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия