Как да запазиш връзката си от разстояние

2015-05-18 19:30:00
Как да запазиш връзката си от разстояние
Снимка: freedigitalphotos.net

Връзките от разстояние са най-трудни. Партньорите нямат почти никакво време заедно, налага се да правят компромиси и да се съобразяват с много пречки, за да успяват да се виждат от време на време. Проблемът е, че при тийнейджърите е още по-трудно. Младежите зависят от финансите на родителите си, не могат да пътуват без тяхно съгласие и трябва да отсъстват от училище. Разстоянието винаги е проблем, но все пак от вас двамата зависи дали тази връзка ще просъществува. Как да запазиш връзката си от разстояние?

 

Научи се на търпение. Ще имате много трудности, ще се виждате рядко и ще се налага да правите компромиси. Докато другите двойки ще бъдат заедно, за да се утешават и подкрепят в трудните моменти, вие няма да имате възможност за това. Ще общувате чрез разговори по телефона и интернет. Трябва да имаш много търпение и любов, които да те крепят в трудните моменти.

 

Никой няма да вярва във вас. Свикни с мисълта, че малко хора ще подкрепят връзката ти. Дори приятелите ти ще са настроени скептично, а родителите ти вероятно ще са категорични противници на любовта от различни градове/държави. Затова се научи да не обръщаш внимание. Просто не се връзвай и не приемай мнението на околните. Ти знаеш кое е най-добре за теб.

 

Не изневерявай. Ще трябва да приемеш, че сексът няма да ти стига. Ще се виждате рядко и ще се опитвате да наваксате интимните ласки, но това е невъзможно. Затова трябва да се увериш предварително, че ще можеш да издържиш без секс. Ако смяташ да изневеряваш, по-добре се откажи от тази връзка. Така обезсмисляш всичко.

 

Планиране и пак планиране. Време е да станеш организиран човек и връзката от разстояние може да те научи на това. Имаш куп неща, които трябва да свършиш, а гаджето ти идва при теб след 2 дни? Тогава спри да мрънкаш и се хвани сериозно с работата, която те чака. След това ще можеш спокойно да се насладиш на прекрасните моменти с гаджето без да имаш никакви ангажименти.

 

Прави изненади. Хубаво е да поддържаш огъня и романтиката във връзката. Разстоянието не е пречка за това. Винаги можеш да пратиш колет с дребно подаръче или да направиш колаж с ваши снимки. А когато сте заедно, пренеси изненадите в леглото.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия