Признаците, показващи, че връзката ти от разстояние няма да просъществува

2015-04-23 19:01:00
Признаците, показващи, че връзката ти от разстояние няма да просъществува
Снимка: freedigitalphotos.net

Връзките са нещо много сложно и понякога не можем да си обясним защо отношенията ни с партньора не вървят. Още по-особен е случаят с връзките от разстояние, когато партньорите трябва да положат още повече усилия. Сега ще ти разкажем повече за признаците, които показват, че връзката ти от разстояние няма да просъществува.

 

Прекалено много ревност. Ревността е оправдана, когато е в много малки количества. Тогава може да се каже, че придава чар на връзката. Но ако си ревнив, не очаквай да се получи нещо между теб и гаджето ти, ако сте на стотици или хиляди километри един от друг. Не забравяй, че вместо да ревнуваш и да се чудиш с кого ли е гаджето ти сега, е по-добре да се концентрираш върху възможна среща и повече време заедно.

 

Доверие. Ревността и доверието не винаги са свързани. Някои хора са много ревниви, при каквото и да е условие. Други просто са недоверчиви. Ако нямаш доверие на гаджето си и постоянно се съмняваш в него/нея, не очаквай, че ще изградите стабилна връзка.

 

Карате се много често. Вероятно няма двойка, при която да отсъстват напълно споровете и кавгите. Проблемът е, че когато партньорите са заедно, те имат възможност да поговорят и бързо да се сдобрят. Така на следващия ден дори не помнят, че са се карали. При връзките от разстояние, сдобряването е още по-трудно и почти невъзможно. Комуникацията е прекалено сложна, само по телефон или интернет, липсва живият контакт.

 

Знаеш, че няма как скоро да се съберете в един град. За съжаление, обстоятелствата не ви позволяват да живеете в едно и също населено място. Това е голям проблем при тийнейджърите, които нямат възможност да пътуват или са ограничени финансово. Ако няма никаква перспектива да се съберете, вероятно няма да издържите дълго в тази връзка.

 

Не правите достатъчно секс. Връзката от разстояние предполага, че правите много по-малко секс, отколкото имате нужда. Не бива да подценявате интимните ласки, защото липсата им може да съсипе връзката. Чувстваш се изнервен/а, незадоволен/а, искаш повече интимност и близост с партньора, а няма как да ги получиш. В един момент чашата прелива и осъзнаваш, че не можеш да продължаваш така.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия