10 големи проблема, които съсипват връзките [част първа]

2015-04-14 20:03:00
10 големи проблема, които съсипват връзките [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка връзка има проблеми и това е съвсем нормално. Разбира се, при някои партньори търканията почти отсъстват, докато при други те са наистина сериозни. Дребните неща винаги могат да се поправят и да се забравят, но проблемът е с по-сериозните неразбирателства. Сега ще ти разкажем повече за десетте най-често срещани сериозни проблеми във връзките.

 

Липса на комуникация. Когато срещнеш нов човек, трябва да се опознаете. Само така ще разберете дали сте един за друг или сякаш идвате от различни планети. Проблемът е, че повечето хора не разговарят. Те си мислят, че харесват другия, очаровани са от него в началото. С времето малко по малко започват да се опознават и се оказва, че изобщо не се разбират. Не спирай да комуникираш с другия, трябва да си говорите много, за да разберете дали сте един за друг. След това, ако връзката ви се получи, комуникацията не е от по-малка важност.

 

 

Доверие. Ако в една връзка няма доверие, значи тя не си заслужава. Липсата му носи само проблеми и спънки. Ако смяташ, че не можеш да се чувстваш сигурен/на в партньора си, по-добре е да прекратиш тази връзка. Доверието се изгражда с много труд и усилие, но се губи за един миг. Важното е да прекарвате много време заедно и да се борите заедно с предизвикателствата, които живота ви поднася.

 

Ревност и несигурност. Ревността е едно от най-страшните неща, които могат да съсипят връзката. Наистина трябва да си имате голямо доверие и да не се ревнувате, особено без повод. Ако гаджето ти се държи мило, не флиртува с други и не ти изневерява, няма защо да бъдеш болезнено ревнив/а. Така само съсипваш връзката си и изостряш отношенията ви.

 

Несъответствие в любовта. Дори да се обичате, това не означава, че сте един за друг. Има случаи, в които двама души се влюбват, обичат се, но след това се оказва, че не се разбират и имат различни представи за връзка. Това най-често са проблеми, които не могат да се преодолеят и се стига до раздяла.

 

Сексуални проблеми. Без значение дали това са проблеми с ерекцията, липса на оргазми при жената или просто неудовлетвореност от секса, трябва да се постараете да се справите с тях. Рискувате да съсипете връзката си, ако сметнете, че незадоволителния сексуален живот няма значение, защото иначе се разбирате добре. Тази неудовлетвореност се натрупва с времето и в един момент ще се окаже, че връзката ви е съсипана.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
N1K17Y123
преди 9 години

"Ако гаджето ти не ти изневерява няма защо да ревнуваш" Е тука ме довършихте


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия