Дали ТОЙ наистина е искрен, когато ти казва, че те обича [част втора]

2015-02-01 14:01:00
Дали ТОЙ наистина е искрен, когато ти казва, че те обича [част втора]
Снимка: Dreamstime

Много момичета се притесняват, че гаджетата им не ги обичат наистина. Факт е, че много младежи лъжат, когато казват „обичам те” и не са искрени. Младите момичета, които нямат много опит се поддават на лъжите, други пък изпитват силни съмнения и не знаят дали гаджето им наистина изпитва чувства. Сега ще ти помогнем да разбереш, дали той наистина е искрен, когато ти казва, че те обича.

 

Той звучи сериозно. Момчетата трудно изразяват чувствата си и в повечето случаи за него ще е по-трудно да ти каже, че те обича, отколкото за теб. Когато той е влюбен, ще ти каже „обичам те”, но със сигурност ще се страхува да не го отхвърлиш. Затова повечето момчета се опитват да ти кажат, че те обичат по по-шеговит начин, за да не изглежда прекалено сериозно. Но ако той наистина дойде при теб и ти каже, че те обича, съвсем сериозно и без нотка на шега, можеш да му вярваш.

 

 

Изглежда уязвим. Момчетата също могат да страдат, дори много. Ако го отхвърлиш, а той наистина има чувства, много ще го заболи. В момента, в който ти казва, че те обича, ако той изглежда уязвим, раним и беззащитен, можеш да му имаш вяра. Той показва най-съкровената част от себе си и е напълно разкрит пред теб. Сама ще усетиш, че той е искрен, когато видиш, че е пълен с емоции, разчувстван и притеснен дори.

 

Показва близост. Момче, което е влюбено в теб, ще се постарае да сте сами, когато чуваш тези съкровени думи „обичам те”. Той ще се постарае да сте на приятно място, да няма други хора около вас и ще покаже близост. Ще те прегърне, ще дойде при теб, ще те целуне. Близостта е много важна и за момчетата.

 

Когато той прави нещо специално. Когато едно момче иска да ти признае чувствата си, той ще се опита да направи някакъв жест към теб, нещо специално. Може да е просто роза или букет цветя, може да бъде малък подарък, рисунка или нещо, което има по-специално значение за вас двамата.

 

Ревност. Ревността може да направи една връзка по-здрава, но може и да я съсипе. Истината е, че малко ревност никога не вреди. Тя показва, че човека до теб те обича наистина и се страхува, че ще те загуби. Но ревността в големи количества може да съсипе голямата ви любов.

 

Той говори за бъдещето. Мъжете могат да са големи измамници и някои от тях гледат само собственото си благо. Но един влюбен мъж може да направи чудеса за теб. Ако ти говори за бъдещето, ако ти разказва какво иска да прави с теб след години и как ви вижда заедно, значи той наистина е много влюбен в теб.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия