Как да изглеждаш по-секси

2014-09-11 18:01:00
Как да изглеждаш по-секси
Снимка: freedigitalphotos.net

Някои момичета не са достатъчно уверени в себе си и се чувстват не достатъчно секси. Те имат колебания за външния си вид, не са сигурни, че са привлекателни за мъжкия пол. Има няколко лесни трика, които ще ви накарат винаги да се чувствате секси и желани. Кои са те?

 

Харесвайте се „отдолу”. Много момичета си мислят, че нещо не е наред „там долу”. Истината е, че ако не харесвате срамните си устни или интимната си прическа, може да се чувствате наистина зле. Най-добре е да помислите добре какво точно не харесвате в тази част на тялото си. Ако искате да смените прическата си, това е лесно – просто изпробвайте различни. Не бива да забравяме и интимното здраве. Ако чувствате някакъв дискомфорт – непременно посетете лекар.

 

 

Приятно ухание. За да се чувствате винаги секси, трябва да ухаете прекрасно. Използвайте хубав парфюм, не слагайте големи количества, старайте се миризмата да е забележима, но не и натрапчива. Друг вариант е да използвате лосион за тяло, вместо парфюм. Така миризмата няма да е концентрирана само около врата ви, а по цялото тяло.

 

Обличайте се секси. Носете дрехи, в които се чувствате добре. Не нужно винаги да сте с къса рокля и високи токове. Дори в обикновени дънки и блуза можете да сте неотразима. Избирайте цветове, които ви допадат, нежни материи, задължително естествени.

 

Хубаво тяло. Факт е, че спортът е полезен за здравето. Но не можем да отречем, че спортуващите хора изглеждат по-добре от останалите. Защо не започнете да правите някакви тренировки? Не е нужно да избирате скучен спорт, запишете се на танци или нещо по-спокойно като каланетика и пилатес. Важно е да се забавлявате. Така ще изваете хубаво тяло и ще се чувствате перфектно в кожата си.

 

Носете дрехи във вашия размер. Доста по-секси ще се чувствате, ако изглеждате добре. Но това няма да стане с дрехи, които са два пъти по-големи от тези, които ви трябват. Други момичета пък, си купуват по-малки размери дрехи. Така по-скоро изглеждат смешни, отколкото секси.

 

Носете секси бельо. Това наистина много ще ви помогне, дори да нямате гадже в момента и да не целите секс за една вечер. Секси бельото е чудесен начин да повдигнете самочувствието си и да се усещате предизвикателни и атрактивни. Купете си няколко секси комплекта – сутиен и бикини. Носете ги дори без повод.

 

Вниманието на противоположния пол. Факт е, че може много лесно да вдигнете самочувствието си, ако се почувствате харесвани. Зяпат ли ви мъжете на улицата? Оценявайте вниманието, което получавате от противоположния пол.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Забравихте силикона и патешките муцуни.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия