Как да изглеждаш по-секси на мига

2014-08-21 17:36:00
Как да изглеждаш по-секси на мига
Снимка: freedigitalphotos.net

Имаш среща с момче и ти трябват моментални решения как да изглеждаш по-секси? Прочети тези лесни, но ефикасни трикове.

 

Обличайте се в червено. Жените, които се обличат в червено се възприемат като по-секси от мъжете, отколкото тези, които носят бяло, зелено, сиво или синьо, според проучване в Университета на Рочестър. Дори е с 56 процента по-вероятно да бъдат поканени на среща, отколкото жените в синьо.

 

Направете контакт с очи. "Един бърз поглед засвидетелства интерес към дадено лице, а спиращ поглед придвижва с една крачка напред вероятно последващо сближаване", казва Бевърли Палмър, професор по психология в Калифорнийския държавен университет, Домингес Хилс.

 

 

Изразете себе си. "Ние сме най-привлечени от хора, които умеят добре да въплъщават себе си в своите лице, глас и тяло", казва Пол Екман, професор по психология в Университета на Калифорния по медицина, Сан Франциско. Използвайте движенията на ръцете и главата за акцент.

 

Протегнете ръка и докоснете. "Когато жената докосва ръката на един мъж по време на разговор, това показва, че тя е изцяло с ангажирано внимание върху него", казва Пати Ууд, психолог, който специализира в областта свързана с езика на тялото. Накратко, когато жена докосва своя собствен врат или ключицата си, казва, „Бих искала да направя повече от това просто да си поговорим”.

 

Стой изправена. Можеш да бъдеш милион пъти по-лесно забелязана, ако на парти или дискотека стоиш права, по очевидни причини: "Ние всички ще  обърнем  внимание на някой, който е на по-видно място", казва психологът Бевърли Палмър. А още по-изненадваща подробност е накъде сочат пръстите на краката. "Може да се каже, че ако човек наистина те харесва, то пръстите на краката им сочат към вас," казва психолог Лилиан Глас, автор на „Знам какво си мислиш”.

 

Изгасете лампите. Светлина на свещи е най-романтичното решение, но това не е най-практичния източник на светлина за парти. "Коралови кехлибарени нюанси носени от такива крушки са по-секси, отколкото бели и ярки светлини, макар и с  красив блясък, който незабавно отнема интимността", казва дизайнерът Тод Олдъм.

 

Парфюмирай се по-леко. "Колкото по-близо някой трябва да стигне до уханието на парфюма ти, толкова по-съблазнителна става ситуацията", казва парфюмериста Силван Де Лакорт. Ето как да се избегне прекаляването: семпли парфюми трябва да бъдат пръснати на китките или зад ушите веднъж на ден; за тоалетна вода, напръскайте облак пред вас и минеш през него, за да вземете правилното количество.

 

Изправете се. "Секси позата е спокойна, но в изправено положение," казва експертът в езика на тялото Мартин Лойд. "Вижте как се движат танцьорки и спортистки: бедрата им са изравнени; раменете им са опънати назад, а не се прегърбват. Това излъчва определена жизненост и енергия.". Практикуване на йога или пилатес ще помогне на тялото ви да заема тази позиция съвсем естествено.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Sam`s girlfriend
преди 9 години

heloo


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия