Любимата поза на гаджето ти издава неговия характер

2014-07-08 16:16:00
Любимата поза на гаджето ти издава неговия характер
Снимка: Dreamstime

В леглото всеки си има своите предпочитания. Някои обичат грубия секс, други си падат по нежната любов, трети държат на разнообразието, четвърти на изпробването на нови пози и т.н. Нещата, които ни харесват по време на секс и любимите ни пози, издават доста за нашия характер. Ако искате да разберете повече за гаджето си, попитайте го коя е любимата му поза:

 

Лъжичка – тази поза обикновено е любима на чувствителните личности, които взимат повечето неща присърце. Те ценят приятелите си, винаги са готови да помогнат и затова имат наистина верни другари. В любовта също са доста лоялни. На такъв човек може да имаш пълно доверие и да знаеш, че ще си прекарате много добре под завивките.

 

 

Кучешка – хората, които харесват тази поза, обичат да експериментират както в живота, така и в секса. Те имат интересни сексуални фантазии, които се стараят да превръщат в реалност. За тях е много важно да задоволят напълно нуждите на своя интимен партньор.

 

Мисионерска – тази поза се харесва на хората, които не обичат разнообразието и новите неща. Те са традиционалисти. Не сменят стила си на обличане, прическата, закуската, кафето и т.н. На тях може да се разчита и те са готови да подкрепят половинката си винаги когато има нужда. Тази поза им допада, защото имат пълен физически и емоционален контакт с партньора.

 

Изправена ездачка – мъжете, които харесват тази поза, обичат да контролират нещата и рядко оставят на друг да върши работата. Правят най-различни неща, за да докажат на себе си и околните своята мъжественост. Жените любителки на тази поза нямат нищо против да са по-пасивните във връзката и да се носят по течението.

 

Жената отгоре – дамите, които държат да бъдат отгоре, са решителни личности, които рядко се колебаят, когато взимат решения. Те имат ясни цели и правят всичко по силите си, за да ги постигнат. Обичат да доминират.

 

Секс – люлка – тази поза се практикува основно от гъвкавите жени, защото не е от най-лесните. Любителите ѝ са хора, които преследват целите си и каквото си наумят, го постигат. Познават добре своето тяло и това на партньора си и знаят как да си доставят максимум удоволствие.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия