Любими секс пози според зодията (+ 18)

2014-06-17 14:00:00
Любими секс пози според зодията (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

Често зодиите показват повече, отколкото си мислите. Зодиакалният знак на гаджето ви може да ви покаже какъв е неговият характер, склонен ли е към изневяра, какъв секс обича да прави и коя е любимата му поза. Ако ви е интересно да разберете коя поза му доставя най-голямо удоволствие в леглото, погледнете по-надолу:

 

Овен – за представителите на тази огнена зодия сексът определено е тръпка. Те обичат да виждат партньора си максимално добре. Мъжете предпочитат жената да седне в скута им и да се подпре на ръце отзад на леглото. По този начин имат възможността да я придържат с ръка на кръста и да й доставят допълнително удоволствие, стимулирайки клитора й. Жените също харесват тази поза, защото получават двойно удоволствие.

 

 

Телец – телците мъже обичат да даряват партньорката си с целувки и ласки по гърдите. Затова те предпочитат да имат видимост и лесен достъп до тях. Любимата поза на представителите на тази зодия е мъжът, седнал на леглото с разтворени крака, а жената, застанала между тях под ъгъл 90 градуса.

 

Близнаци – представителите на тази зодия харесват позата „задна прашка“. Най-много обичат да я практикуват пред голямо огледало, където могат да се наблюдават.

 

Рак – като цяло раците са срамежливи и доста чувствителни личности. Те предпочитат да правят секс в поза, при която няма зрителен контакт. Затова, ако си момиче, може да изненадаш гаджето си, като му предложиш да застанеш с гръб към него и повдигнеш леко бедрото си. Той ще те хване здраво и определено ще бъде доста доволен от тази поза.

 

Лъв – лъвовете наистина обичат да правят секс. Навсякъде и по всяко време. Любимата им поза е жената да се изправи на дивана и да се опре с ръце на ръба, а глезените ѝ да са на стол срещу нея. Мъжът е под нея, като това дава възможност на дамата да контролира случващото се.

 

Дева – девите обичат да чувстват максимално близо партньора си. Тяхната любима поза е подобрена версия на мисионерската – двамата са коленичили върху леглото един срещу друг, като жената е обкрачила мъжа.

 

Везни – представителите на тази зодия харесват поза, подобна на любимата на девите. Партньорите коленичат на леглото един срещу друг, жената се отпуска назад, като мъжът я придържа за кръста и повдига краката си, като ги опира на неговите бедра.

 

Скорпион – скорпионите са доста активни по време на секс. Тяхната любима поза се казва „Скорпион“ - жената ляга по корем на ръба на леглото, а мъжът застава отзад изправен или на колене, както му е по-удобно. Жената вдига краката си и ги поставя на раменете на мъжа, което наподобява опашката на скорпиона, откъдето идва и името на позата.

 

Стрелец – представителите на тази зодия са доста пластични и не им е трудно да правят дори най-заплетените секс пози. Любимата им е „Мост“- жената застава в поза мост, а мъжът коленичи пред нея, като леко придържа бедрата й, за да не падне.

 

Козирог – козирозите предпочитат са бъдат активни по време на секс, защото държат всеки път да получат оргазъм, а се притесняват, че това може да не им се случи, ако не командват парада. Тяхната любима поза е „Ездачката“.

 

 

Водолей – любимата поза на водолеите е следната – мъжът е седнал на леглото, а жената сяда върху него, като поставя единия си крак на леглото и се отпуска назад. При тази поза мъжът трябва да е активният, но това не е проблем за мъжете водолеи, напротив.

 

Риби – понякога на рибите им се иска да правят мръснишки секс. Тяхната любима поза е „Кучешката под ъгъл“ - жената застава на колене на пода, като се опира на ръцете си. Мъжът опира едното си коляно в пода, а с другия е стъпил здраво на земята. Единият крак на жената минава над коляното на мъжа, така че да се образува прав ъгъл. Тази поза позволява на дамата да се движи с темпото на своя партньор.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия