Какво ще го/я подлуди според зодията

2013-03-07 10:03:00
Какво ще го/я подлуди според зодията
Снимка: Dreamstime

Според някои хора зодиите не оказват никакво влияние върху характера на човек, всичко зависи от неговото възпитание, индивидуалност и натрупан опит. Истината обаче е друга. Малко или много зодията предопределя човешкия характер. Тя оказва влияние върху темперамента на човек, неговите желания, навици и дори върху ерогенните зони.

 

Вижте коя е любимата ерогенна зона на вашата половинка и й доставете максимално удоволствие:

 

Овен - представителите на тази зодия се възбуждат от звуци, затова не бъдете пестеливи. Те обичат новите и забранени неща и ако нямате нищо против да опитате нещо нестандартно, половинката ви ще бъде изключително щастлива и задоволена.

 

Телец - еротичните зони на телеца са врата и шията. Те обожават страстните и нежни целувки, както и закачливите ухапвания. Бъдете нежни, драскайте леко със зъби, но в никакъв случай не правете смучки!

 

Близнаци - жените - близнаци обичат да бъдат целувани по вътрешната страна на ръцете, а мъжете от тази зодия харесват, когато гаджето им им смуче пръстите бавно. Като цяло ерогенните зони на тази зодия са дланите и ръцете.

 

Рак - представителите на тази зодия обожават да бъдат дарявани с ласки по гърдите. Те харесват, както целувките в тази област, така и нежното галене. Статистиката сочи, че раците се целуват толкова добре, че са в състояние да докарат до оргазъм половинката си, без да се стига до секс.

 

 

Лъв - ако искате да доставите максимално удоволствие на лъвовете, наблегнете на целувките по линията на гръбнака.

 

Дева - ерогенната зона при представителите на тази зодия е коремът. Девите обожават целувките в тази област, както и леките докосвания с пръсти, с устни и дори с коса.

 

Везни - представителите на тази зодия изпитват удоволствие, когато получават ласки в областта на дупето и долната част на гърба. Дамите се възбуждат, когато гаджето им им мачка задните части и дори леко ги пошляпва.

 

Скорпион - скорпионите са истински щастливци, защото изпитват удоволствие навсякъде. Просто трябва да ги целувате нежно и с чувство.

 

Стрелец - представителките на тази зодия обожават да бъдат милвани по косата, а мъжете харесват ласките по бедрата.

 

Козирог - жените - козирози харесват целувките зад коляното и около пъпа. Мъжете пък обичат, когато приятелката им плъзга зърната на гърдите си по лицето им, по гърдите и т.н. Това може да ги докара почти до оргазъм. Представителите на тази обичат масажи, които започват от дупето нагоре.

 

Водолей - водолеите харесват целувките по прасците и глезените. Те харесват позите, които позволяват контакт с ерогенните им зони.

 

Риби - представителите на тази зодия обичат да им смучат пръстите един по един. Затова наблегнете на пръстите им, както на ръцете, така и на краката.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Josefinne
преди 11 години

"Те харесват позите, които позволяват контакт с ерогенните им зони." - все едно някои не ги харесват...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия