Как да разбереш дали гаджето ти не те използва?

2013-11-17 17:30:00
Как да разбереш дали гаджето ти не те използва?
Снимка: sxc.hu

На всяко момиче му се е случвало да попадне на неподходящо гадже, но отначало да не вижда това. Чувствата ни карат да сме заслепени и ни правят уязвими, защото когато сме влюбени, сме способни да прощаваме по-лесно, да правим много повече за другия и да го идеализираме. Особено, когато си в тийн годините, липсата на опит и бушуващите хормони могат да ти помогнат да се занимаваш с човек, който не те заслужава.

 

Има момчета, които не търсят нищо сериозно, но отначало не го споменават. Те най-вероятно искат да се позабавляват с теб и после да забравят, че сте имали каквото и да било. Не се занимавай с такива хора, защото е много вероятно да страдаш, когато те зареже, а ти си яко хлътнала.

 

Затова ще ти дадем няколко съвета, по които да разпознаеш дали той наистина те харесва и иска да е с теб или само ще те използва, докато си му интересна и ще си намери следваща играчка.

 

Търси те само, когато няма какво друго да прави. Не се сеща да ти звънне или да ти пише, просто за да те пита как си или защото му липсваш. Не те кани да се виждате често, а те вмъква в графика, само когато няма с кого да излезе или му е скучно. Ако ти му се обадиш и го поканиш да се видите, вечно има нещо по-важно и интересно за правене. В такъв случай не се колебай и прекрати отношенията си с такъв човек. Явно е, че не му пука много за теб.

 

Непрекъснато отменя общите ви излизания. На всеки се случва да не може да спази уговорка или да се наложи да отмени среща или излизане. Но ако прекалено често ти отказва в последния момент да дойде да се видите, очевидно си намира нещо по-интересно от теб. Не прави компромиси и не си губи времето с такива момчета.

 

 

Не излиза с теб на публични места. Има момчета, които искат само да се възползват от теб, дали просто за секс или за компания, но не искат нищо сериозно. Запомни, че човек, който те уважава и си му симпатична, ще иска да те запознае с приятелите си, да излизате на обществени места заедно и няма да се срамува от теб.

 

Говори много, а не прави нищо. Говори ти красиви приказки и ти обещава какво ли не, а всъщност не прави нищо. Трябва да гледаш делата му. Обърни внимание как се държи с теб, уважава ли те, приоритет ли си му, прекарва ли време с теб, притиска ли те да правите секс, грижи ли се за теб и куп други неща.

 

Не споделя с теб. Трябва да знаеш, че една връзка винаги се основава на приятелство и обич. Уважението и любовта не са за подценяване, но не са достатъчни. Трябва да можете да си споделяте, да се опрете един на друг в трудни моменти и да се подкрепяте. А ако не споделяте един с друг няма как да стане. Трябва да можете да си говорите. А ако не споделя много има и друг вариант, просто да крие нещо и да се стреми да не се издаде.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
oobitches
преди 10 години

tova che momcheto ne iska da zapoznava momicheto s priqtelite ami ne e vqrno po skoro vsichki momicheta mi kazvat MOLQ TE NE KAZVAI NA NIKOI


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия