Няколко интересни факта, свързани с женските гърди

2013-11-15 16:45:00
Няколко интересни факта, свързани с женските гърди
Снимка: Dreamstime

Статистиката сочи, че мъжете си падат по женските гърди и дупета. Особено по първото. Но какво знаем за тази апетитна част от женското тяло? Вижте няколко интересни факта, свързани с женските гърди:

 

1. Една гърда тежи около половин килограм.

 

2. Гърдите не са симетрични – не си личи отдалеч, че двете гърди не са напълно еднакви, но истината е, че в човешкото тяло няма две напълно симетрични части.

 

 

3. 1% от жените достигат до оргазъм само чрез стимулация на гърдите – на повечето представителки на нежния пол им е изключително приятно, когато интимният им партньор целува и гали гърдите им, но малцина са тези, които са способни да „свършат“ само от това. И все пак съществуват и такива дами!

 

4. Средният размер на зърната на гърдите е около 1 сантиметър.

 

5. Според Американската психиатрична асоциация фетишът към гърдите е психиатрично разстройство.

 

6. В Африка жените спокойно показват гърдите си на показ - в някои африкански култури бедрата се смятат за доста по-сексуални от гърдите и на представителките на нежния пол им е забранено да си ги показват. В същото време няма никакъв проблем с показването на гърдите.

 

7. Мъжете си падат по гънката между женските гърди – според учените причината е, че въпросната гънка имитира цепката на женския задник.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия