Как да разбереш, че той НЕ те харесва?

2013-11-13 18:30:00
Как да разбереш, че той НЕ те харесва?
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога наистина можем много да се колебаем дали човекът отсреща ни харесва или не. Уж има много признаци, по които да разберем, но опре ли до нас този проблем вече се колебаем и не знаем какво да си мислим. Момичетата са доста засегнати от този „проблем" и с допитване до приятелки, съвети от познати и какво ли не се опитват да разберат „Той какво ли си мисли?"

 

В 60% от случаите, в които жената си мисли, че е срещнала принца на белия кон, обикновено отговора на отсрещната страна е крайно отрицателен. За да не се чудиш и да не изпадаш в дилеми ще те запознаем с най-честите и категорични признаци, че той НЕ те харесва.

 

Държи те на разстояние. Ако сте заедно в компания например, той се опитва да стои на практически голямо разстояние от теб, за да бъде сигурен, че никой няма да си помисли, че сте заедно.

 

Избягва физически контакт с теб. Не те прегръща, не те докосва, когато се видите, просто ти кимва от далече и не идва да си говори с теб. Това е доста показателен признак, че наистина няма симпатии към теб.

 

 

Предпочита близостта с други момичета. Ако сте в една компания, например и той е заобиколен от други момичета, говори си с тях, танцува и имат контакт, а теб отбягва, със сигурност не се чувства привлечен от теб.

 

Не се интересува от теб и от нещата, които правиш. Ако се получи така, че си говорите и ти му разказваш за себе си, а той видимо не участва в разговора и само те слуша, това е призак, че най-вероятно се чуди как да те остави и да се отърве от компанията ти.

 

Зрителният контакт с теб не трае дълго. Човек, който те харесва, ще те гледа, ще търси погледа ти и ще си говорите с очи. Човек, който не те харесва, ще прави точно обратното, ще те отбягва с очи.

 

Разговорите му с теб са кратки и делови. Например ако сте в компания и той те попита нещо, то най-вероятно ще е „къде е еди-кой си" или нещо подобно, няма да дойде да те заговори за да се опознаете. Това е индикация, че наистина не се интересува от теб.

 

Няма да обърне внимание с какво си облечена, какъв грим и прическа имаш. Момче, което те харесва, винаги ще забележи, когато си с нова прическа или си се постарала за външния си вид, защото сте отишли на купон или дискотека. Но момче, което няма никакъв интерес към теб няма да му направи впечатление каквото и да направиш за външния си вид.

 

Не ти се обажда, не ти пише. Въпреки че има скайп, фейсбук или телефонния ти номер, той никога не ти пише или звъни, а когато ти го търсиш, не отговаря. Това е явен признак, че не иска да си има нищо общо с теб.

 

Трябва да знаеш, че едно момче, когато те харесва, ще прави типичните неща за да те впечатли и да му обърнеш внимание – ще те търси, ще иска да излизате, ще се интересува от теб, ще иска да си говорите и да се опознавате, ще те запознае с приятелите си и ще иска да има близост с теб. Бъди разумна и мисли трезво, дори когато наистина си много хлътнала, защото в един момент, ако си въобразиш, че имаш бъдеще, с човек, който грам не се интересува от теб можеш да станеш смешна в очите на околните. Помни, че когато някой те харесва, той ще се постарае да го забележиш.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SpiritInBlack
преди 10 години

Ей , една нормална статия най-накрая


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия