Джъстин Бийбър нападна майка с дете

2014-05-15 12:57:00
Джъстин Бийбър нападна майка с дете
Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър явно не осъзнава, че е време да престане със скандалното си поведение, преди да е загубил малкото му останали почитатели. Поп певецът се забърка в нов скандал, след като млада жена подаде оплакване в полицията в Лос Анджелис. Тя твърди, че той се опитал да й вземе насила мобилния телефон, съобщава ContactMusic.

 

 

Инцидентът се разиграл на игрище за миниголф в парка „Шърман оукс касъл” в Лос Анджелис. Там Бийбър и компания се забавлявали, когато забелязали, че близо до тях е млада жена с 13-годишната си дъщеря. По едно време поп певецът решил, че тя го снима, приближил се до нея и й поискал мобилния телефон, за да изтрие фотосите.

 

Жената отрекла да е правила снимки, Бийбър обаче не й повярвал и взел насила GSM-а й. Той обаче бил заключен и певецът не могал да види дали има негови снимки или не. Бийбър помолил жената да си въведе кода и когато тя го направила, певецът се убедил, че наистина няма негови снимки на него.

 

"Искахме само да те поздравим с дъщеря ми, това е всичко", казала жената.

"Вие се унижавате в присъствието на дъщеря си. Най-добре е да се махнете оттук!", изкрещял Джъстин Бийбър.

 

По време на скандала 13-годишното момиче се разплакало, а майка му подала жалба в полицията срещу Бийбър за опит за противозаконно отнемане на мобилния й телефон.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
YSMF
преди 10 години

Тоя иска да прави едно турне по затворите.

Ouroboros
преди 10 години

Тая вкисната канадска много взе, че си повярва в последно време. И докато цяла Америка, че даже и целия свят врещи "ДЕПОРТИРАЙТЕ ГО!", още си вярва, че е велика и обичана знаменитост.

Didko_Beats
преди 10 години

Тоз да вземе да се гръмне ... ще направи услуга на много хора ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия