Джъстин Бийбър отново разочарова

2014-04-27 13:12:00
Джъстин Бийбър отново разочарова
Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър е една от звезди, които предизвикват изключително много и противоречиви отзиви от страна на феновете. Част от тях го боготворят и се прекланят пред безкрайния за тях талант, който притежава той, а останалата пък, върло го оплюва и ненавижда. Въпреки всичко обаче, факт е, че Джъстин успя да се пребори за своето място на световната сцена и бързо премина от YouTube звезда в изпълнител с фенове от целия свят. Доказателство за успешната му кариера са и двата автобиографични филма, който бяха направени за Бийбър.

 

 

Само преди няколко дни милиони слушатели по света бяха втрещени от новината, че Джъстин Бийбър се отказва от пеенето. Странно, но сякаш хората по света се разделиха почти по равно, балансът винаги има значение, и бяха в двете крайности, едни почти стигнаха до депресия от радикалното решение на Бийбър, а други бяха на върха на щастието, не вярвайки, че мечтата им се е сбъднала.

 

Това решение се оказа повратна точка в живота на звездата, защото именно, след като беше взето започна серията от негативни прояви на младия изпълнител. Започвайки с ареста, заради състезаване по улиците със скъпа спортна кола под влиянието на забранени субстанции и с изтекла книжка, преминавайки през втори арест, за нападение на шофьор на лимузина, Бийбър, дори подновявайки музикалната си кариера и връщайки се към пеенето, все още продължава да разочарова мнозина.

 

Поредното доказателство за това е арогантното поведение на младия изпълнител спрямо властите в САЩ и в родната му Канада. Поп певецът пропусна да се яви в съда в Торонто за изслушване по делото свързано с побоя на шофьор на лимузина. Най-интересното обаче е причината, поради която Бийбър си е позволим да не се яви.

 

Вместо да отиде в съда Джъстин е предпочел да се отдаде на музиката да направи кратко включване в концертното изпълнение на Chance the Rapper по време на калифорнийския музикален фестивал Coachella, което е доста голямо неуважение към институциите.

 

Припомняме, че това не е първото изпуснато изслушване, тъй като първият случай бе на 29 януари същата година. Следващата дата, на която Бийбър трябва да поправи пропуска е 12 май тази година. Дали обаче ще се появи в съда, предстои да разберем.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
the_black_mamba
преди 9 години

Да...отново ни разочарова..да го заколим! :D

Ouroboros
преди 10 години

YSMF, ще се омъжиш ли за мен? :D

YSMF
преди 10 години

Тоя ще стане на 60 години и пак ще е същия взел се на сериозно пикльо.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия