Няколко женски проблема, които мъжете не разбират [част първа]

2016-05-16 14:32:00
Няколко женски проблема, които мъжете не разбират [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Често пъти има неразбирателства между половете, защото мъжете и жените имат различни нужди и разбирания. Всъщност момчетата не разбират защо имаш нужда да говориш с приятелка един час по телефона, нито знаят какво е цъфнала коса, но това е нормално. Ти също не разбираш неговото желание да гледа футболен мач, нали? Сега ще ти споделим няколко проблема, които само момичетата ще разберат.

 

Да намериш какво да облечеш. Определено на мъжете им е по-лесно, защото те просто отварят гардероба и намират тениска и дънки. При дамите това не е така. На първо място се съобразява времето: дали е топло, има ли нужда от подходящо яке/сако. С кои обувки може да се върже тоалета и какви аксесоари да се сложат.

 

Олющеният нокът. Момчетата нямат този проблем и изобщо не разбират какво се случва с маникюра ти. Тъкмо се радваш  на прекрасния си маникюр, който си сътворила в рамките на 2 часа и изведнъж виждаш, че си го увредила с неволно докосване някъде. Няма нещо, което да те ядоса повече в този момент. И да поясним за момчетата – този нокът трудно може да „се ремонтира”, защото ако се изчисти с лакочистител, останалите пръсти също ще се развалят.

 

Денят с лошата коса. Косата е непослушно нещо, в това се кълне всяко момиче. Някои искат да са къдрави, други да са прави, трети чупливи, но това няма значение, защото нито едно момиче не е напълно доволно от косата си. Трудно е да си правиш ежедневни прически, а и е вредно за косата, ако се употребява всеки ден преса или маша. Проблемът е, че има дни, в които просто косата не седи на никъде. Тогава единственият вариант е опашка или плитка.

 

Ужасното чувство, когато си в цикъл. Момчетата няма как да разберат какво чувства жената в този момент, но най-често те отнасят лошото ѝ настроение. Момчета, тогава приятелката ви наистина се чувства зле и това е заради нивата на хормоните, които се променят през този период от месеца. И ако тя казва, че се чувства дебела – повярвайте ѝ, защото е задържала течности и наистина е по-тежка и подута.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия