Какви ежедневни проблеми създават женските гърди?

2014-06-18 16:02:00
Какви ежедневни проблеми създават женските гърди?
Снимка: Dreamstime

Гърдите са най-женствената част от тялото на всяко момиче. Всички жени искат да имат красив и стегнат бюст, който да събира погледите на мъжете, да се чувстват желани и секси. Повечето представителки на женския пол доста критикуват бюста си, защото искат да е по-различен, по-голям или с друга форма. Сега ще поговорим какви ежедневни проблеми създава бюста.

 

Дрехи. Всяко момиче има различен вкус за дрехи и се облича по свои собствен начин. Понякога бюста е от голямо значение при избора на дрехи, защото не всички модели пасват добре. Някои притежателки на по-малки бюстове може би си мислят, че само те имат проблеми с дрехите, но не е така. Момичетата с големи гърди също трудно влизат в някои рокли или по-тесни дрехи. Така пазаруването може да бъде кошмар.

 

Сутиените. Те са неизменната част от гардероба на всяко момиче. Проблемът е, че е изключително трудно да се избере правилният сутиен. Размерите не винаги са точни, защото всяка жена има уникални пропорции и понякога един номер може да ви е малък, а следващия да ви е голям. На второ място, подходящият сутиен зависи от формата на гърдите ви. Изборът на най-добрия сутиен може да се окаже изключително трудно занимание.

 

 

Качването и свалянето на килограми. Това се отразява винаги първо на бюста. Ако качите няколко килограма, сигурно си харесвате гърдите повече, защото са по-големи. В момента, в който минете на диета, дупето ви е същото, но сутиена вече ви е голям. Така трудно може да уцелите своя размер сутиен. Освен това кожата на гърдите е много по-нежна и тънка. Затова при промените в теглото, се образуват стрии. Те са доста неприятни и в повечето случаи е невъзможно да се премахнат.

 

Привличат твърде много погледи. Повечето мъже са луди на тема „женски гърди“. Затова всяка жена е свикнала да привлича мъжките погледи и зяпането в деколтето. Това понякога може да е доста неприятно, защото в един момент писва. Все пак една жена е много повече от чифт хубави гърди. Не можем да пропуснем и женските погледи, които са не по-малко от мъжките. Жените са свикнали да оглеждат „конкуренцията“, а често пъти и да завиждат.

 

Стърчащите зърна. Много момичета не смеят да излязат навън без сутиен, защото зърната им се виждат и съответно събират всички погледи. За съжаление, много момичета се опитват да се правят на интересни по този начин и сами търсят този ефект.

 

Бърз растеж. Много момичета израстват толкова бързо, че не могат да свикнат с промените в тялото си и се депресират. В един момент още са деца, след няколко месеца вече си купуват първите сутиени, а след още няколко месеца, вече са им малки. Това понякога може да е голям стрес за едно момиче, просто защото трудно приема тялото си в такъв вид.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия