Нещата, които НЕ бива да казваш на приятелка БЕЗ гадже

2015-05-28 14:30:00
Нещата, които НЕ бива да казваш на приятелка БЕЗ гадже
Снимка: Dreamstime

Твоя близка приятелка от известно време си няма гадже и това не ѝ харесва. За да не я дразниш допълнително, че е сама, внимавай какво говориш. Виж кои са нещата, които никога не бива да казваш на приятелка без гадже:

 

Като няма с кого, просто отиди сама – наистина ли мислиш, че тя би си прекарала добре, ако отиде някъде съвсем сама, било то на кино, театър или на екскурзия. С кого ще споделя своите впечатления, емоции, тревоги? Ти, ако беше на нейно място, щеше ли да отидеш някъде сама и щеше ли да ти е приятно?

 

Имаш страхотни оценки, за какво ти е гадже? - е, какво общо има училището с личния живот. На нея със сигурност няма да ѝ пречи да продължи да бъде отличничка и да си има връзка. Така че това, че има само шестици в училище със сигурност не я успокоява нощно време или на Св. Валентин.

 

 

Как върви любовта? - ти много добре знаеш, че си няма приятел, но въпреки това решаваш да я попиташ нещо такова. Ако имаше с какво да ти се похвали, досега щеше да го е направила.

 

Какво ще кажеш за „Speed Dating“? - отстрани изглежда интересно, но ти дали би отишла на нещо такова, та ѝ го предлагаш на нея?

 

Като си нямаш гадже, поне не харчиш излишни пари – със сигурност тя предпочита да купи два билета за кино за себе си и за партньора си, отколкото да спести тези пари и да си седи сама вкъщи пред телевизора.

 

Ти имаш страхотен живот, направо ти завиждам – може би наистина ѝ завиждаш благородно за нещо, но казано в такъв момент тя по-скоро ще реши, че ѝ се подиграваш, отколкото, че си сериозна.

 

Не се притеснявай, рано или късно Идеалният ще се появи – ако си няма гадже от скоро, не е проблем да я успокоиш, като ѝ кажеш това. Но ако е сама от месеци, по-добре не ѝ го казвай.

 

Прекалено претенциозна си, затова си сама – а защо момичето да няма изисквания и критерии? Все пак по-добре да бъде сама, отколкото да е зле придружена. В никакъв случай не я карай да се съгласява да излиза с всяко момче, което прояви интерес към нея, само за да си хване гадже.

 

Имаш доста свободно време за себе си, това е страхотно – да, наистина е хубаво, когато няма нужда да обясняваш на гаджето си къде и с кого излизаш, но след време и това омръзва. А и, когато една връзка е здравословна, двамата партньори имат достатъчно време за себе си, без това да се отразява негативно на техните взаимоотношения.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия