4 хита в маникюрите за Великден

Вижте на какво да заложите за празника

2024-04-26 16:30:00
4 хита в маникюрите за Великден
Снимка: iStock/Christina Radcliffe

Великден наближава. В последните години е много модерно дамите да си правят тематичен маникюр за празниците. Знаем, че маникюрът е важна част от визията и винаги прави голямо впечатление. Ето кои са най-хитовите идеи за маникюр за Великден, според британския "Cosmopolitan".

 


Флорални нокти

 

Великден е най-големият празник през пролетта, а цветята са основен символ на сезона. Ако искате нещо по-различно от традиционните зайци, яйца, пилета, заложете на този свеж пролетен маникюр. Нека за основа се използва бяло, безцветно, бледорозово или бледосиво. И върху ноктите да бъдат изрисувани красиви цветя в пастелни цветове - пастелно розово, пастелно жълто, пастелно лилаво, пастелно синьо, пастелно зелено, пастелно оранжево. Такъв маникюр стои много свежо, сладко и е в тон с пролетта. Освен това, флоралните мотиви превзеха 2024 г. и сте в крак с тенденциите.

 

Снимка: iStock/Yuliya Ufimtseva

 

Заешка мания

 

Това е за любителите на класиката. Заекът е основен символ на Великден и трябва да присъства и при маникюрите за празника. Заложете на нещо по-нестандартно и забелязващо се - не само на заешки уши или муцуна на заек. Нека на всеки нокът има нещо различно. Например, на единия нокът да има физиономия на заек, на другия - главата и ушите му, на третия - да се вижда цял заек с тялото и опашката му, на четвъртия - да има оранжев морков, на петия - заек в кошница и т.н. Или пък да бъдат изрисувани различни цветове зайци на различните нокти - един бял, един кафеникав, един сив, един, който е в бяло и черно и т.н.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lexa (@glitterfingersss)

 

Моркови

 

Още една прекрасна идея за тези, които искат да са в тон с празника, но и да заложат на нещо по-различно. Направете си маникюр с моркови. Може за основа да използвате светлорозово или бяло, а по ноктите да бъдат изрисувани няколко оранжеви моркова и ясно да си личат зелените стръкове. Така сте изобразили любимото лакомство на Великденския заек. А и сте в тон с пролетта, когато започват да се хапват повече салати, свежи зеленчуци, когато залагаме на весели цветове. С такъв маникюр изглеждате в празнично настроение, лъчезарни и определено изпъквате.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nail + Brow Courses (@nailsbydaisymay)

 

Пържени яйца

 

Друга нетрадиционна идея, която привлича вниманието. Ясно е, че яйцата са друг основен символ на Великден. Но традиционните боядисани яйца може да ви изглеждат като прекалено изтъркана идея за маникюр. Тогава сложете за основа лак в лилаво, розово, синьо или каквото решите. И върху него изрисувайте разплескани пържени яйца - продълговат белтък и кръгъл жълтък в белтъка. Може да сложите и очи, както и усмивка в жълтъка, като те бъдат изрисувани в черно. Така получавате усмихнато човече в пърженото яйце. Това е страхотна идея за пролетта, когато слънчевото настроение и позитивизмът завладяват всички. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Aimee White (@spellboundxnails)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия