Кои са най-дразнещите черти на всяка зодия [част втора]

2015-01-13 17:29:00
Кои са най-дразнещите черти на всяка зодия [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Интересувате ли се от зодии? Много хора вярват в зодиакалните знаци и смятат, че разположението на звездите има огромно значение за живота и характера на човека. Определено може да се открият много сходства между представителите на една и съща зодия. Сега ще ви разкажем повече за типичните недостатъци, с които всяка зодия дразни околните.

 

Везни. Те са най-несигурният знак в зодиака. Везните не могат да взимат решение и да преценяват. Те постоянно се колебаят и не знаят какво искат. Тези представители на зодиака могат с часове да не могат да изберат какви чорапи да си обуят. Това е най-дразнещата им черта. Не бива да пропускаме и суетата, типична за везните. Те обожават да се гласят и обръщат огромно внимание на косата си.

 

Скорпион. Прекалено много страст, която изгаря бързо. Скорпионите са много горещи натури, което наистина привлича околните. Проблемът идва, когато се ентусиазират за нещо. Ако искат да се захванат с ново начинание, желанието им бързо умира. Но за сметка на това обожават да се хвалят и да се перчат какви възможности имат. Докато го правят, други зодии отнасят успеха под носа им.

 

Стрелец. Те са много енергични, но понякога са консервативни. Стрелците са трудни характери и се обиждат лесно. За тях съществуват само два цвята: черно и бяло, нюанси в живота няма. Прекалената им крайност е способна да отблъсне останалите зодии.

 

Козирог. Лошото на козирозите е това, че са консервативни. Някои представители на тази зодия имат разбирания, които другите определят като остарели. Козирозите могат да правят едно и също нещо години наред и то да не им омръзне. Те могат да ядат едно и също ястие, да се обличат по един и същи начин, да имат една и съща прическа и да не експериментират изобщо. Понякога им трябва да се разчупят и да не мислят постоянно за работа и задължения.

 

Водолей. Водолеите са вятърничеви. Разсеяността им дразни всички други зодии. Водолеят може да забрави, че има среща с вас, дори да сте се разбрали преди час. Те често забравят, недоглеждат, ядосват се много, емоционални са, избухват и определено не са уравновесени личности. Не всеки може да се разбира с водолей, защото понякога се изискват много усилия.

 

Риби. Те се поддават на всякакви влияния. Рибите са склонни към такива проявления и лесно могат да бъдат моделирани. Това е голям проблем, защото и недобронамерени хора могат да се възползват от наивността на рибите.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия