Зодиите, които НЕ си отиват [част първа]

2014-09-11 15:15:00
Зодиите, които НЕ си отиват [част първа]
Снимка: Dreamstime

Повечето хора не вярват в зодии, но ако ти не си от тях, тази статия със сигурност ще ти бъде интересна. В нея ще разбереш с кои зодиакални знаци е по-добре да не си имаш работа, ако искаш да бъдеш щастлив в любовта или накратко казано – кой с кого не си отива.

 

Овен – не си отива с Близнаци, Дева и Риби


 

Представителите на зодия Овен имат навика да започват нова връзка, без да познават човека до себе си. Те определено не си отиват с Рибите, които са прекалено сантиментални за тях, нито с Близнаците, с които се карат за всичко. Девите пък им се струват прекалено сложни личности и общуването с тях ги натоварва.

 

Телец - на му пасват Овен, Близнаци и Стрелец


 

Телците са родени за връзки и истинска любов, но докато намерят половинката си, те се забавляват с краткотрайни взаимоотношения. Представителите на тази зодия не си отиват със Стрелците, защото не могат да свикнат с техния свободолюбив дух. Близнаците са прекалено буйни за тях, а Овните винаги са им на контра и скандалите при тях са ежедневие.

 

Близнаци - да не се захващат с Телец, Риби и Рак


 

Близнаците са доста влюбчиви натури, но и бързо разлюбват, ако партньорът им ги разочарова. Не си падат по хора, с които нямат общи интереси и които са предвидими. Близнаците не си отиват с представителите на зодия Телец, защото не може да свикне с неговия приключенски начин на живот. С рака също не си пасват, защото той е предвидим и еднообразен, а Рибите им идват прекалено сантиментални и емоционални.

 

Рак - по-добре да избягват връзки със Стрелец, Овен и Близнаци


 

За раците любовта е най-красивото нещо на света. Те търсят партньори, които са готови на абсолютно всичко за тях. Бягат от егоистични личности, които не показват своето уважение и любов към тях. Между Рака и Стрелеца в началото определено има привличане, но тази връзка е облечена, защото в последствие се появяват несигурност, ревност и скандали, които развалят връзката. Близнаците не им отиват, защото са прекалено нестабилни като хора, а пък Овните често се държат егоистично.

 

Лъв – не си отива с Близнаци, Риби и Козирог


 

На представителите на тази зодия им е нужно известно време, за да се отпуснат и доверят напълно на партньора си. Не си падат по хора, които постоянно манипулират околните и излъчват негативна енергия. Лъвът не си подхожда с Близнаци, защото те са прекалено изгубени в собствените си мисли, Рибите пък са много обидчиви, а представителите на зодия Лъв имат навика да нараняват неволно околните. Козирогът също не им подхожда, защото лъвът обича да доминира във връзката, а това не се харесва на рогатия зодиакален знак.

 

Дева – да не се захваща с Водолей, Овен и Везни


 

Девите не си падат по пасивни личности, както и по хора, които не знаят как да се грижат за себе си. Не си отиват с Овен, защото той се държи егоистично и често като шеф, Везните пък не са в състояние да разберат същността на Девата, а с Водолеите се карат постоянно и вечно спорят за глупости.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Kitty Bloom
преди 9 години

Дори две зодии да са несъвместими пак няма пречка двама души да са заедно. Тези неща не важат за абсолютно всички, винаги има изключения! Ако прочетете в тази статия, че зодиите ви с любимия човек не си пасват, НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ! :)

papugai
преди 9 години

Рибите не си отиваме с всеки, който е доказан или недоказан ***, въобще не ни ... коя зодия е.

SHPAIdURmeN
преди 9 години

С тези *** теми, на които повечето хора вярват.Споко всяко правило си има изключение !

SHPAIdURmeN
преди 9 години

Защо имате желание да правите гадно на хората ?

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия