Кои са афродизиаците на всяка зодия? [част първа]

2014-02-06 17:30:00
Кои са афродизиаците на всяка зодия? [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек има любима храна, любима напитка, любим начин на приготвяне на дадено ястие. А и всички сме чували, че любовта на мъжа минава през стомаха. Много момичета ще се съгласят, че и тяхната любов минава също през стомаха, защото кое момиче не би се зарадвало ако гаджето се постарае и забърка нещо вкусно за романтична вечеря.

 

Сега ще ти разкажем кои са любимите храни на всяка зодия, които действат възбуждащо и повишават либидото, но ще ги класифицираме според зодията. Както знаеш зодиите са дванадесет и се делят на четири типа – огнени (овен, лъв, стрелец) , земни(телец, дева, козирог), въздушни(близнаци, везни, водолей) и водни (рак, скорпион, риби).

 

Огнените знаци обожават джинджифил и други остри вкусове като люто, например или с много подправки. Земните зодии обожават какао, кофеин и някои силни аромати. Въздушните си падат по горски плодове, а на водните им действат рибата и морските деликатеси.

 

Овенът е атрактивна натура, която винаги е пълна с енергия и за тях афродизиак може да бъде всяко преживяване, което е изпълнено с адреналин и емоция. Ако искаш да разгорещиш гаджето овен, тогава го заведи на танци или му подари скок с бънджи. А за вечеря приготви нещо с много чили, определено ще ти се отплати за прекрасната вечеря.

 

 

Телците са спокойни и уравновесени. Те са големи чревоугодници и ценят храната, както близостта и нежността. Обожават шоколад. Лесно можеш да възбудиш партньора телец с ароматни свещи, които ухаят на шоколад и канела като към тях прибавиш и шоколадов сладкиш.

 

Близнаците се славят като една от най-интелигентните зодии. Те притежават ум, остър като бръснач, изключително изобретателни и креативни са. Близнакът обича с уши и очи. Бъди внимателен/на, когато подреждаш масата, направи го със стил и вкус. Близнаците са страхотни новатори, така че най-добре направи нещо красиво, вкусно и ново. Не залагай на изпитаните рецепти, а най-добре пробвай някое странно екзотично ястие.

 

Раците са най-големите чревоугодници в зодиака. Те се наслаждават на храната и нищо не може да ги зарадва така, както един пълен хладилник. Ако им поднесеш морски дарове, няма да сбъркаш. Можеш да прибавиш подходящо вино и приглушена светлина. Пусни релаксираща музика и ракът ще ти се отблагодари подобаващо.

 

Лъвовете, както знаем, са царствена зодия. Те обичат да се държат като царе в леглото и ще се раздадат максимално, когато страстите са нажежени. Афродизиакът за лъва е чесън, също така и лук. Звучи странно, но според звездите, лъвовете обожават тези миризми. Така че слагай смело лук и чесън във вечерята и няма да останеш разочарован/а.

 

Девите са изключително педантични и спокойно можем да ги наречем „маниаци на тема чистота". На първо място сложи бяла покривка, задължително чиста и запазена. Подреди масата безупречно и най-добре разчисти дома си като цяло, преди да поканиш дева у вас. Запали свещ с аромат на канела или приготви сладкиш, който да съдържа много от тази подправка. После девата ще отдаде цялата си страст.

 

Втората част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 10 години

СМЯХ.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия