Кои са най-дразнещите черти на всяка зодия [част първа]

2015-01-12 17:31:00
Кои са най-дразнещите черти на всяка зодия [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Интересувате ли се от зодии? Много хора вярват в зодиакалните знаци и смятат, че разположението на звездите има огромно значение за живота и характера на човека. Определено може да се открият много сходства между представителите на една и съща зодия. Сега ще ви разкажем повече за типичните недостатъци, с които всяка зодия дразни околните.

 

Овен. Егото му е толкова голямо, че може да се мери само с това на лъва. Овните неслучайно са първата зодия в зодиака. Те трябва да са на първо място на всяка цена. Каквото и да става, той ще се бори, за да е пръв. Другото дразнещо нещо в овена е голямото самочувствие. Овенът обожава да се хвали.

 

Телец. Телецът притежава невероятно спокойствие. Той може да запази телешкото си спокойствие каквото и да се случва. Другото нещо, което останалите зодии не понасят е липсата на всякакъв импулс в телеца. Той може да се носи по течението с години и да се чувства прекрасно от липсата на какъвто и да е прогрес.

 

Близнаци. Това е коконата в зодиака. Те обожават да се оплакват, да мрънкат, да намират кусури на всичко. Освен това близнаците са много променливи в настроенията. Понякога в тях живеят не двама, а сякаш десет души, всеки със своите претенции и настроение. Това определено ядосва останалите зодии.

 

Рак. Няма по-опако същество от рака. Той винаги прави всичко на обратно, против всякаква логика, което му пречи да се сработва с други зодии. Останалите зодии се дразнят на раците и защото са домошари. Те често отказват излизанията, просто защото искат да си стоят вкъщи.

 

Лъв. Те са благородни, но имат голямо его. Приемат всичко лично и определено това дразни останалите. Лъвът лесно се обижда и може да ви се разсърди за всяко дребно нещо.  освен това са несериозни и вятърничеви, най-вече в ранните си години.

 

Дева. Те са изключително стриктни и подредени. Това изнервя останалите зодии ,защото наистина прекаляват с реда и дисциплината. Ако случайно разлеете чашата си върху покривката на дева, когато сте на гости, очаквайте тя да полудее или да ви се разсърди. Също така девите могат да са наистина стиснати.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
today_was_a_charytal
преди 9 години

За телците не знам, но за Близнаци е много вярно :D

daniela0108
преди 9 години

за телците изобщо не е вярно!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия