Научи повече за родителите си според тяхната зодия [част първа]

2014-11-17 13:59:00
Научи повече за родителите си според тяхната зодия [част първа]
Снимка: Dreamstime

Ако родителят ви е Овен


 

Очаквайте да получите много обич. Ще бъде винаги с вас, ще ви помага, ще се забавлявате заедно. Ще ви харесва толкова много, че ще искате да приличате на него. Но се пригответе и за неща, които може да не ви допаднат съвсем. Дисциплина, например. И бързи, ясни, точни действия. Каквото ви се поръча трябва да бъде свършено скорострелно. И ако се опитвате да „минете по тънката лайсна”, да знаете, че няма да ви се получи. Естественият стремеж на Овена е да се състезава и да печели тези състезания, така че помнете – родителят Овен се гордее с вас. Изисква много, но дава още повече. Е, от време на време ще мрънка, ще прави забележки, ще пита защо не направихте това или онова според както ви е обяснил, но нали разбирате – всеки иска да предаде своя опит и да ви спести малко усилия.

 

Ако родителят ви е Телец


 

Този родител е неповторим. Не за друго, ами защото ще изтърпи стоически всичките ви щуротии. Винаги ще е на ваша страна, винаги ще ви помага, но пък и съвсем искрено, да не кажем грубичко ще ви каже и това, което не харесва. Във ваша полза е да не го карате да бърза, защото не обича и тогава ще се заинати и няма да си мръдне пръста, по повод безбройните ви желания. Ако сте достатъчно търпеливи ще получите буквално всичко – от уроци по балет, до пътуване със самолет. И не искайте пари прекалено често! Изразът „дай ми” го изнервя. Освен това не го безпокойте когато се храни, когато се приготвя за работа, когато гледа телевизия... изобщо... не го безпокойте.

 

Ако родителят ви е Близнак


 

Имате родител Близнак? Ами вие сте късметлии. Това означава, че от първия до последния ден от живота си разполагате с приятелче, с което да си играете, да споделяте и най-вече да ви угажда на какви ли не измишльотини. Ще си говори с вас като с равен, но в същото време някои неща, които разказвате може да му минат „покрай ушите”. Което е нож с две остриета. Може да подмине без коментар съобщението, че имате двойка по нещо в училище, но ще подмине точно по същия начин и съобщението, че ви трябват пари за парти с приятели. И не очаквайте нито да ви пише темите, нито да ви подрежда стаята. На такова „хоро” няма да се хване.

 

Ако родителят ви е Рак


 

Блазе ви! Паднал ви се е идеалният родител – търпелив, дружелюбен, реагиращ на всичките ви проблеми. Е, чувството им за любов понякога се превръща в чувство за собственост и привързаността им може да стигне до там, че да ви „държат на каишка” почти докато създадете собствено семейство, но то е от прекалена предпазливост да не ви се случи нещо лошо. За сметка на това винаги ще се съгласи да ви помогне с уроците, да свърши вместо вас някоя работа или да ви даде допълнителни джобни, защото „пестите” пари за нещо мнооооого важно. Няма начин това участие да не е съпроводено с мрънкане, но какво пък – няма пълно щастие, това е положението. Тъкмо ще се научите от две злини да избирате по-малката.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия