Кои са скритите способности на зодиакалните знаци? [част първа]

2014-01-17 17:31:00
Кои са скритите способности на зодиакалните знаци? [част първа]
Снимка: Dreamstime

Овен. Всички знаци в зодиака имат уникални и скрити способности, но само Овенът притежава една уникална способност – да разгадава намерения – добри и лоши, да предсказва събития. Той вижда скрити знаци в снимки, движения, мимики, дори в облеклото. Често, неосъзнато, но това е факт. Обикновено като го попитате как е знаел, че нещо ще се случи или че този човек всъщност не е това, което казва че е, Овенът отговаря: „Не го ли забеляза? То си личеше.“ Само очите на Овена са отворени за тези сигнали. За другите зодии си остава загадка.

 

Телец. Ако си припомним мотива от библията за Златния телец, символът на богатството, не е далеч от мисълта да се досетим, че Телците имат нюх към парите. Представителите на тази зодия имат направо свръхестествения талант винаги да надушват парите! Дори да не са наясно какво правят, то просто им се получава и носи печалби. Не всички Телци са милионери, но замислете се дали познавате беден такъв? Няма как, дори да изпадне в затруднение, този зодиакален знак много скоро ще излезе от него и отново ще заживее охолно.

 

Близнаци. Тук имаме два магически таланта. Първият е за сбъдване на желанията. Когато Близнакът истински желае нещо, то рано или късно му се случва. Има препоръка към него – да се разхожда често по полянки, особено, когато времето е ветровито. И през това време да си повтаря желанието. Другият му талант са телефонните разговори. В гласа му има специални вибрации и няма начин в телефонен разговор да не ви убеди да направите каквото и да било. Идеалният служител в call center.

 

 

Рак. Ракът има много силна интуиция и може би 80% от нещата, които казва, се случват. Но по-специалният му талант е друг ще ви изненада. Тази добра и кротка зодия всъщност е най-умелият манипулатор. Тя седи отстрани, мълчи и наблюдава. И след минути вече знае кои са най-силните ви страни и най-големите страхове. Може да ви мотивира и да ви вдъхне увереност, но може и да ви накара да й играете по свирката без дори да се усетите. Не е ли магия?

 

Лъв. Магическият талант на този знак е силната любов, която носи в сърцето си, съчетана с проницателността й и лидерските умения. Ако Лъв реши да ви мотивира за своята кауза, ще го направи. Ако Лъв реши да изпълни глобален план, ще го направи, при това с хиляди последователи. Само тази зодия е способна с лекота (като на магия) да постига грандиозни успехи.

 

Дева. Всепризната е като най-аналитичната зодия. Затова и нейната магическа сила е свързана с изчисления, наблюдения и комбинации. Смята се, че Девата има най-голям шанс да печели в казина и игри. Ако някой ще спечели игра на „монополи” или „не се сърди човече”, то това е тя. Единственото, което трябва да направи е да се концентрира за секунди и да се доверява само на себе си, без да е подвластна на чужди мнения.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
nikismile
преди 10 години

hahh,kolko e vqrno;dd


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия