3 зодии, които са манипулатори

Ето кои са те

2024-05-10 18:00:00
3 зодии, които са манипулатори
Снимка: iStock/tatianazaets

Тези зодии знаят как да получат това, което искат. Те може понякога да действат нечестно, да се възползват от хората, да се преструват, за да постигнат своето. Може да се каже, че ги бива като манипулатори и знаят как да действат. Вижте кои са, според "Times Of India".

 


Скорпион

 

За Скорпионите често се казва, че са страстни, отдадени на целите си, леко напрегнати, много потайни и мистериозни. Те са лоялни като партньори и приятели, обичат силно. Но са доста решителни, когато са наумят нещо, нищо не може да ги спре и трябва да го постигнат. Ако не сте се доказали пред тях и не сте заслужили уважението им, Скорпионите показват тъмната си страна. Те имат силна интуиция, емоционално интелигентни са, знаят как да ви влязат под кожата и какво да ви кажат, за да ви манипулират. Тънко и изкусно контролират ситуации и хора.

 

Близнаци

 

Неслучайно се казва, че са с 2 лица, че в тях живеят няколко личности. Тези зодии са познати с това, че са остроумни, интелигентни, общителни, любопитни, чаровни и адаптивни. Печелят симпатиите на всички лесно, знаят какво точно да кажат и направят, лесно се нагаждат и така съвсем спокойно могат да ви манипулират, без да го подозирате. Сменят характера и мненията си спрямо това с кого общуват. Май никой не ги познава истински. Предизвикателство е да разгадаете техните схеми.

 

Везни

 

Тези зодии са познати като дипломатични, спокойни, избягващи конфликтите, много чаровни и общителни. Тези им качества помагат да манипулират. Никой не може да предположи, че зад тези харизматични, приятелски настроени и хармонични персони може да се крие манипулатор от класа. Те използват именно чара си, дипломацията, уменията за общуване, за да повлияят на вашите избори, мнения, виждания, без това да се усети. Така лесно и бързо постигат своето, сбъдват целите си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 седмица

Виждам какви ли не коментари. Не. Са много вярни


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия