Жените псуват повече от мъжете ... поне зад волана

2013-03-11 13:59:00
Жените псуват повече от мъжете ... поне зад волана
Снимка: Dreamstime

В ежедневието е трудно да видиш жена да псува, но ситуацията се променя коренно, когато тя седне зад волана. Наскоро направено проучване показва, че представителките на нежния пол псуват повече от мъжете, когато шофират, пише в. „Daily mail“. Причината е, че дамите се нервират по-лесно от представителите на силния пол.

 

 

48% от участничките в анкетата споделили, че си позволяват да използват нецензурни думи, когато нещо ги подразни, докато шофират. При мъжете този процент е около 40. Над 33% от дамите използват груби думи и изрази, когато някой ги засече на пътя, докато при мъжете този процент е около 25.

 

Най-много псувни отнасят GPS навигациите. 55% от жените псуват, когато отидат на грешно място заради напътствията на машинката.

 

Статистиката сочи, че младите дами използват нецензурни думи и изрази значително по-често от по-старата генерация. В повечето пъти жените псуват заради неправилно паркиране, използване на GSM по време на шофиране, неправилна сигнализация и неспазване на дистанция.

 

Има само една причина, при която мъжете използват повече нецензурни думи от дамите – когато друг шофьор премине в лентата за изпреварване и се движи бавно по нея. Това изнервя 7% от жените и 15% от представителите на силния пол.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия