Няколко интересни секс рекорда

2016-11-20 16:58:00
Няколко интересни секс рекорда
Снимка: Dreamstime

Като цяло хората обичат да се състезават помежду си и да поставят рекорди, с които да се гордеят. Но не всеки има възможността да бъде най-добър сред най-добрите, особено когато става въпрос за секс.

 

Вижте няколко сексуални рекорда, случили се през последните няколко века:

 

През 19-ти век е живял мъж, известен като Уолтър. Това име сигурно нищо не ви говори /нормално!/, но този мъж определено е бил щастливец. Уолтър е правил секс с около 1 000 жени. Със сигурност бройката ви се струва впечатляваща, въпреки че мадам дьо Сент-Анж би казала друго. През леглото на любовчийката са минали над 10 000 мъже, въпреки че е имала законен съпруг до себе си.

 

 

Порноактьорът Джон До също може да се похвали със сексуалния живот, който води. В рамките на 24 часа той е ощастливил цели 55 жени.

 

През далечната 1907 година в Аржентина е заснет най-старият порно филм в света. Презервативът се ползва като предпазно средство от векове. За това свидетелства древна египетска рисунка на кондом, направен от червата на овца.

 

Голяма част от мъжете се притесняват за големината на мъжкото си достойнство, въпреки че в повечето случаи това е излишно. Статистиката сочи, че най-големият мъжки полов орган е бил 35 сантиметра, а най-малкият ... едва 1 сантиметър. Ето този мъж определено има за какво да се притеснява. Не, че това е най-важната част от един мъж, но ...

 

Знаете ли къде хората правят най-много секс? Интересно, но това не е нито в Италия, нито във Франция /където уж са най-хубавите, сексапилни и галантни мъже/. Всъщност хората, които работят по цял ден, правят най-много секс – става въпрос за американците, които се отдават на интимни ласки 180 пъти годишно.

 

Проблемът с ранното раждане не засяга само ромите в България. През 1939 година Лина Медина е била едва на 5 години, когато ражда здраво момченце с тегло 2.7 килограма. Сигурно се чудите как толкова малко момиченце е забременяло? Най-вероятно това е станало по време на тържество на перуански племена, които завършвали с оргии. Интересен е фактът, че първата менструация на Лина е дошла, когато е била едва на 8 месеца. Явно това момиченце се е развивало доста по-бързо от обичайното.

 

Основната идея на секса е възпроизвеждането. Това не пречи междувременно да се прави, за да доставя удоволствие. Важното е да не го правите прекалено рано и необмислено. Пазете здравето си, защото сексът носи много зарази, които се лекуват трудно и могат да ви докарат стерилност. Затова не подценявайте опасностите по време на секс и не делете леглото си с всеки втори!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия