Как да разбереш, че той те използва само за секс?

2012-05-08 22:17:00
Как да разбереш, че той те използва само за секс?
Снимка: sxc.hu

Заедно сте отскоро и между вас определено може да се усети силна химия. Това, което те притеснява, обаче, е фактът, че той като че ли се сеща за теб само тогава, когато има нужда от секс. Вероятно се чудиш дали той наистина изпитва топли чувства към теб или те използва само като предмет за задоволяване на сексуалните си нужди. Виж как да разбереш.     

 

1. Интересува ли се от теб?

Опитай се да установиш доколко той се интересува от теб. Спомени си един стандартен ваш разговор – какви са темите, по които разговаряте? Той проявява ли интерес към заниманията ти и към това, как е минал денят ти, или пък се вълнува само и единствено от новото бельо, което си си купила?

 

Ако той не проявява допълнителен интерес към теб, това е сигурен сигнал, че го интересуваш само дотолкова, доколкото можеш да задоволиш сексуалните му желания.

 

2. Какво правите, когато сте заедно?

Замисли се за това, какво правите, когато сте заедно. Излизате ли навън или си стоите само у вас/у тях? Правите ли нещо по-различно от това да се въргаляте в леглото?

Ако единственото, което правите с него, е секс, вероятно едва ли той търси нещо повече от теб.

 

3. Обажда ли ти се?

Задай си въпроса, колко често ти се обажда и защо? Търси ли те просто, за да чуе гласа ти, или ти звъни само за да те покани нагости?

 

 

4.  Остава ли за през нощта?

Ако всеки път, след като приключите заниманията си, той се измъква тихомълком, вероятно по този начин се опитва да ти покаже, че не иска сериозна връзка. Обърни внимание на този ясен сигнал.

 

5. Занимава ли се с други жени?

Ако мъжът, с когото се срещаш, се занимава и с други жени (дори и да твърди, че това не е така), вероятно не гледа на теб като на нещо сериозно. Не е нужно да се превръщаш в инспектор и да следиш всяка негова крачка, но е хубаво да го държиш под око поне дотолкова, че да знаеш със сигурност дали той не излиза и с друга.

 

6. Познаваш ли го?

Замисляла ли си се, познаваш ли го изобщо? Той споделя ли с теб неща, свързани с личния му живот? Знаеш ли достатъчно информация за него? Ако все още нямаш представа дали той има брат или сестра или пък не знаеш дори фамилното му име, може би е редно да се замислиш дали не си прибързала със секса с него.

 

7. Довери се на инстинкта си.

Довери се на инстинкта си. Ако той ти подсказва, че нещо във връзката ти не е наред, вероятно това наистина е така. Ако имаш усещането, че твоят нов приятел е с теб само заради секса, може би имаш достатъчно основателни причини да смяташ, че това е така. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
anonimka666
преди 11 години

Не винаги да използваш е удачния вариант.. Безплатен секс никъде няма , накрая винаги си плащаш!!!

irresistible_smile
преди 11 години

Според мен не трябва да се използват само,защото не искат да бъдат заедно..просто не си струва...Най-добре ще бъде да намерят подходящия човек и да се насладят на любовта си.

scrooper
преди 11 години

И ти го използвай- ще сте квит и няма да те е яд :р


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия