Полезна информация за мокрите сънища

2012-04-24 14:03:00
Полезна информация за мокрите сънища
Снимка: sxc.hu

Мокрите сънища са нещо напълно нормално, особено при тийнейджърите. Те се случват както на момчетата, така и на девойките. Вижте няколко интересни факта, свързани с мокрите сънища:

 

1. Момичетата по-рядко сънуват мокри сънища, но обикновено техните сюжети са по-горещи.

 

2. Мокрите сънища нямат нищо общо със сексуалната ви ориентация. Случва се на хомосексуалисти да сънуват, че правят секс с човек от противоположния пол и обратното – хетеросексуалисти да сънуват, че си лягат с човек от техния пол.

 

3. Еротичните сънища не могат да се контролират и няма защо човек да се притеснява от тях. Напълно нормално е човек да сънува нещо възбуждащо и организма му да реагира.

 

4. Хората, които редовно се самозадоволяват, сънуват мокри сънища значително по-рядко.

 

 

5. Понякога мокрите сънища при девойките остават незабелязани и затова се смята, че момчетата сънуват еротични сценарии по-често. А е напълно възможно това да не е вярно.

 

6. Мокрите сънища не са вредни, те показват, че човек е съзрял и вече има нужда да задоволява сексуалните си нужди.

 

7. Според някои лекарите мокрите сънища са средство за справяне със стреса. Именно поради тази причина те се срещат основно при тийнейджърите, защото те са по-нервни и стресирани в сравнение с хората от другите възрастови групи.

 

8. Мокрите сънища не водят до пристрастяване.

 

9. Повечето хора не обсъждат тази тема, тя се е превърнала в табу. Но няма причина човек да се срамува, че изживява сексуалните си желания, макар и нощно време.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
nickelbackk
преди 12 години

Tochno tazi nosht imah edin takyv...i prednata, i po prednata...eto obache - ne bilo obezpkoitelno , znachi da ne se pritesnqvam! :)

DownloadVirus
преди 12 години

Не съм сънувал до сега


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия