Как дупето ти да изглежда съблазнително

2016-09-16 16:59:00
Как дупето ти да изглежда съблазнително
Снимка: iStock

Ако искаш дупето ти да изглежда съблазнително и секси, трябва внимателно да подбираш дрехите си. Торбестите дрехи са лоша идея, защото могат да разпънат като на широк екран задните ти части, а талията просто се губи. Тъмните дрехи с ластичен ефект или колан са за препоръчване, защото визуално намаляват размера на дупето ти.

 

 

Когато ходиш по магазините винаги поглеждай дупето в огледалото си и преценявай дали изглежда добре или не. Дори една скъпа и дизайнерска дреха може да съсипе дупето ти, тя може да изглежда добре отпред, но отзад да не е за теб. Дори едни дънки да са ти съвсем по мярка, ако джобовете са поставени неправилно, задните ти части ще изглеждат значително по-големи, отколкото са в действителност.

 

Ластичните дънки с нископоставените джобове и плитка талия скъсяват визуално краката, а дупшето става дооооста широко. Когато полата е толкова тясна, че изглежда сякаш всеки момент ще се скъса, ефектът може да е много добър, ако дупето го позволява.

 

Хоризонталните и диагоналните черти в областта под кръстта не са никак добра идея, особено когато са съчетани с прилернала материя. Падащата свободно рокля остава на въображението доста повече място за фантазии, така че заложи на нея, ако искаш да привлечеш погледите на представителите на силния пол.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 7 години

тая мяза на водопроводчик


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия