Къси панталонки, подходящи за твоя тип фигура

2016-06-13 13:14:00
Къси панталонки, подходящи за твоя тип фигура
Снимка: iStock

Навън времето все още не предразполага към къси панталонки и летни роклички, но е въпрос на време лятото трайно да се настани при нас. И преди да дойдат горещите летни дни, добре е да помислим за късите панталонки и по-скоро за моделите, които ни отиват според фигурата.

 

Ще разделим типовете фигура на Банан, Круша, Ябълка, Обърнат триъгълник и Пясъчен часовник. Имай обаче предвид, че някои хора притежават чертите на две или повече типове фигури.

 

Къси панталонки за момичета със слаби крака – истината е, че кльощавите дами имат най-богат избор, когато става въпрос за къси панталонки. За тях са подходящи къси панталонки над средата на бедрото, които не са много широки. Но и да си харесаш някакъв друг модел, знай, че и той ще ти стои секси, благодарение на фигурата, която имаш.

 

 

Къси панталонки за пищно дупе – няма спор, че пищното дупе е адски секси и женствено. За съжаление, обаче, когато трябва да се изберат подходящи къси панталонки за него, това не е никак лесна задача. Според специалистите най-подходящите стилове къси панталонки за момичета с пищни дупета са свободните бойфренд дънки до коленете. Те се съчетават изключително лесно с по-официална блуза и блейзер или пък обикновена бяла тениска/потник.

Ако предпочиташ нещо по-свободно, може да се спреш и на къси панталонки с широки крачоли и висока талия.

 

Къси панталонки за дами с тесен ханш – ако ханшът ти е тесен, а ременете по-широки, то трябва да се опиташ да създадеш баланс, като избереш къси панталонки с малко повече обем. За теб за подходящи ежедневните разкроени модели, както и по-елегантните бермуди със загатнати плисета около ханша.

 

Къси панталонки за дребни момичета – ако си по-ниска, то трябва да се опиташ да издължиш оптически краката си. Това може да стане с помощта на къси панталонки до средата на бедрото или над средата на бедрото. Препоръчително е да избягваш по-широките модели, защото те скъсяват допълнително фигурата.

 

Къси панталонки за фигура тип „Круша” – дамите, които имат такъв тип фигура, трябва внимателно да избират къси панталонки. За тях са подходящи семплите модели с дължина до средата на бедрото или по-дълги. Хубаво е крачолите да са разкроени, а не прилепнали по краката. Ако съчетаеш късите панталонки с по-свободен топ от ефирна материя, ще създадеш баланс между горната и долната част на тялото.

 

Къси панталонки за фигура тип „Банан” – представителките на нежния пол, които са с фигура тип „Банан” трябва да намерят начин да създават извивки. Подходящи за тях са късите панталонки с интересен детайл, тип карго.

 

Къси панталонки за фигура тип „Пясъчен часовник” – това определено е най-женственият тип фигура според сегашните стандарти за красота. Най-подходящите къси панталонки за момичета с такъв тип фигура са тези с висока талия. Те хем подчертават фината талия, хем подчертават и секси дупето.

 

Къси панталонки, подходящи за всички фигури – да, има и такива модели. Това са панталонките с дължина малко над коляното. Когато ги мериш в пробната, обърни внимание на крачолите. Много е важно да не са твърде впити в бедрата ти, защото всяка допълнителна гънка, която се появява, ги прави по-едри и разваля линията на панталонките.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия