Бельото, което отива на твоя тип дупе

2016-06-29 12:45:00
Бельото, което отива на твоя тип дупе
Снимка: iStock

Дупето определено е една от най-привлекателните части на женското тяло. Неговата форма се определя от разположението и размера на таза и бедрените кости, количеството мазнини и размерът на мускулите.

 

Виж кои са 5-те типа дупета и кое бельо е най-подходящо за тях:

 

Кръгло дупе – това е пищно дупе, което доста напомня на дупето на Ким Кардашиян. При него има повече мазнини дори в горната част на бузите, от което идва и кръглата му форма.

За това дупе е подходящо бельо, което го покрива напълно – боксерки или бикини тип боксерки. Прашките също седят доста добре на кръглото дупе. Препоръчително е бельота да е по-разкроено в горната част на бедрата.

 

 

V-образно дупе – при тази форма ханшът е по-широк, а бедрата по-тесни. Такова дупе най-често имат жените с фигура тип Банан. Често тази форма се забелязва при по-възрастни дами, защото заради ниските нива на естроген, мазнините се натрупват основно в ханша. Този тип дупета обикновено изглеждат увиснали и непривлекателни. За тях не е лесно да се открие подходящо бельо, но и не е мисията невъзможна.

За това дупе подходящо бельо са боксерките тип хипстер или по-плитките бикини. Прашките НЕ са никак подходящи за V-образните дупета. Дълбоките модели бикини също не са ОК, защото допълнително подчертават формата на дупето.

 

Квадратно дупе – при тази форма на дупето бедрените кости са по-широки или пък любовните дръжки са по-пищни. Квадратното дупе се получава и при жени с по-широк таз. При него липсват извивките и в профил дупето изглежда по-плоско.

За квадратното дупе бельото, което е подходящо, са боксерки тип къси панталонки. Те придават по-заоблена форма на дупето и създават илюзия за секси извивки.

 

Сърцевидно дупе – то прилича на кръглото дупе, но не е толкова пищно. При него заоблената част е само с най-горната част на бедрата, а след това се стеснява.

За това дупе подходящо бельо са плитките модели. Най-добре на сърцевидното дупе седят бикините тип хипстър, боксерките и стандартните бикини.

 

А-образно дупе – при дамите с такъв тип дупе талията е фина, а ханшът по-пищен. Тази форма обикновено се среща при жени с фигура тип Круша. При това дупе има повече мазнини в долната му част и горната част на бедрата.

За А-образното дупе подходящото бельо са прашките и боксерките, които изцяло го покриват. Препоръчително е бельото да е по-дълбоко и да е свободно около бедрата. Подходящи за еластичните материи и дантелите, понеже са по-комфортни и не стягат по-пищните бедра.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilly23
преди 6 години

Аз имам кръгло дупе, ама май не съм с верните ***, защото ми убиват!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия