Нещата, които не знаеш за своите гърди

2016-08-05 15:36:00
Нещата, които не знаеш за своите гърди
Снимка: Pixabay

Митове и легенди, които се разнасят и се предават от уста на уста от хилядолетия; жени, горени на класа, само защото са имали смелостта да покажат красивите си тела; полов белег на майчинството .. Чували сме всичко това, докато някои са спорели за гърдите на жената.

 

Някои намират тези физически форми за много атрактивни, за други те са орган за захранване на децата, които създаваме. Всичко това в въпрос на възприятие, но както всичко останало, така и за тях трябва да се грижиш, не по-малко от останалите части на тялото си.

 

За да се образоваш малко повече относно гърдите си, ето ти малко информация:

 

 

1. Ако редовно масажираш гърдите си, по този начин стимулираш произвеждането на нова клетки, които да заместят остарелите - с една дума, намаляваш да се разболееш от рак на гърдата.

 

2. Това, че ако носиш сутиен, гърдите ти няма да увиснат във времето, е мит. Но пък от друга страна, ако носиш хубав стегнат сутиен, няма да се изгърбваш и ще запазиш стойката си хубава.

 

3. Сигурно не знаеш, но гърдите ти могат да изпускат секрет, дори и без да кърмиш.

 

4. Млякото, с което кърмиш, е доста по-сладко от животинското мляко, което пиеш.

 

5. В Китай има цял предмет, който се изучава в училище, на тема "Гърдите на жената".

 

6. Гърдите ти не са изградени от мускулна маса или тъкан, затова колкото и да тренираш няма това да ги поддържа във форма, но ако полагаш тренировки за областта на гърдите, много ще помогнеш за здравето на гръдния си кош.

 

7. Гърдите на пушачите са доста по-увиснали от тези на непушачите. В цигарите има химикал, който убива еластичните вещества в тялото ти.

 

8. Зоната на зърната на гърдите ти е толкова чувствителна и изпълнена с нервни окончания, че някои жени могат да получат оргазъм дори и само от стимулирането на тази зона.

 

9. Най-малкият размер на сутиен, който е правен, е ААА, а най-големият - L.

 

10. Научен медицински факт е, че кърменето подобрява здравето на жената и драстично намалява възможността ѝ да заболее от типичните сърдечни болести.

 

11. Всеки ден, на пазара излизат от производство повече от 4 милиона сутиена.

 

12. Употребата на кафе може да направи гърдите ти доста по-чувствителни, а това се дължи на самия кофеин.

 

13. Мъжете имат зърна, защото в своето начало всеки човешки зародиш е женски. Мъжкото в генетиката е модификация, появила се след женското.

 

14. Ако спиш по корем, това може да измени формата на гърдите ти в дългосрочен план.

 

15. Истината е, че най-чувствителната част на гърдите, не са зърната, а областта точно над тях.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия