Как да изглеждаш по-стройна

2016-03-03 12:32:00
Как да изглеждаш по-стройна
Снимка: freedigitalphotos.net

Много момичета искат да изглеждат високи, с прави дълги крака и правилни пропорции. За жалост не всички имат тези характеристики, но с някои трикове можеш да постигнеш привидно подобна визия. Ето как.

 

Яж много плодове и зеленчуци на ден. Ако се придържаш към тази препоръка, ще погълнеш по-малко калории, защото така ще задоволиш глада си за вредни и дебелеещи храни от типа на бисквитки, вафлички, шоколад и газиран напитки. Също така ще подхраниш косата, кожата и самочувствието си, така че да заблестиш отвътре.

 

Носи черно. То е много ефирно и елегантно. Прави стойката много правилна. Освен това е любим цвят на почти всички тийнейджъри.

 

Спи на две възглавници. Течностите се натрупват около очите ако възглавницата, която ползваш, е прекалено ниска, а това ще ти заформи така неприятните подпухнали торбички. Повдигни главата си, за да може на сутринта лицето ти да изглежда по-малко подуто и по-свежо.

 

 

Подчертай скулите си. Сложи си лек червен руж. Иначе може да добавиш и раздвижени кичури покрай лицето. Също така няма да е зле да заложиш на секси (и вталяващ) страничен бретон.

 

Прикрий проблемните си зони. Можеш да го направиш като избереш атрактивни обувки, очила или други готини аксесоари. Те ще са първото нещо, което ще се набива на очи.

 

Носи високи токове. Те визуално издължават краката. Позволено е да се качиш дори на 13см обувки, но не е необходимо да се измъчваш чак толкова, и 5-6см токчета вършат работа. Все пак високите обувки допринасят за секси вида на една жена. А мъжете направо се побъркват, когато видят жена на високи токове.

 

Изхвърли солта и солените продукти по менюто си. Те карат организма да задържа вода, а това те кара да се чувстваш подута.

 

Купи си стягащо бельо или чорапогащник. Оформящото тялото бельо сваля сантиметри от обиколката на ханша и бедрата и помага да изглеждаш с цял размер по-слаба (поне приивидно).

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия