Характерните образи в училище и университета [част втора]

2016-02-20 14:52:00
Характерните образи в училище и университета [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Светът е разнообразен и хората са различни. Всякакви персонажи могат да се срещнат и в училище/ университет и те са доста интересни. Ето кои са тези типажи и как да ги разпознаеш.

 

Подозрителният. Той е странен, в повечето случаи ексцентричен и грозен. Най-типичната му черта е, че изглежда като тотален аутсайдер. Желанието му е да бъде нормален като останалите момчета в училище/университета, но това му с удава доста трудно. В действителност той е забавен и приятен за тези, които по някакъв начин успеят да се доберат до него. Подозрителният обикновено е гениален ученик/студент. Знае всичко, без да му се налага да виси с часове над учебниците. Реакциите му са напълно адекватни, много често с изключително интелигентно чувство за хумор. Той забелязва и знае всичко. Най-често стои сам. По принцип се забавлява, но по странен начин, който останалите биха намерили за откачен.

 

 

Зубърът. Най-често това е момиче.  Изглежда старомодна, носи очила и обувки от времето на баба си. Знае, че всички я наричате зубрачка и натегачка, но не ѝ пука, защото смята останалите за загубеняци и неудачници. В действителност полага доста грижи за външния си вид, а знанията ѝ за фитнес могат да засрамят всеки спортен тип. Въпреки това времето, което прекарва в учене, не ѝ позволява да се грижи 100 процента за себе си и в крайна сметка в бързината пак опира до неподдържания си външен вид. Ще я намериш да учи, почти няма социален живот. Когато все пак навлезе в него, най-вероятно ще отнеме доста време да навакса пропуснатото и да се научи на някои неща, тъй като все още е леко наивна, поради това, че не е живяла навреме с връстниците си.

 

Откаченият. Облечен е безвкусно, а на фланелките му обикновено има смахнати надписи. Носи комедийни чорапи, карнавални шапки. Обожава да си слага вампирски зъби или да променя цвета на очите си. Първото, което ти хрумва, когато го видиш някой от този тип  е, че е ненормален. Желанието на чалнатия е точно да изглежда наистина ненормално. Всъщност той е един най-обикновен комплексар, който крие недостатъците си под клоунска маска. Най-лесно ще го намериш през телевизора, гледайки комично предаване или американски сериал.


Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия