Актуалните чанти по това време на годината

2015-10-11 10:53:00
Актуалните чанти по това време на годината
Снимка: freedigitalphotos.net

Със смяната на сезоните се сменя както гардеробът, така и аксесоарите. Чантата е най-верния аксесоар на жената. В зависимост от големината ѝ, в нея можеш да побереш всичко – от хляба до спортния си екип. Ще те запознаем с най-актуалните чанти в последно време и какви да избираш според мястото, на което отиваш.

 

 

За всеки ден.  Много зависи какви дейности преобладават в ежедневието ти. Дали отиваш на училище/работа, или просто излизаш на кафе с приятели. Преди всичко чантата ти трябва да бъде съобразена с аутфита ти. Ако в училище/работа носиш униформа/работно облекло, не върви да се появиш с пухена закачлива секси чантичка, дори да е на мода този сезон. Всичко, което не е подходящо спрямо облеклото ти, дори да е най-скъпото и най-модерното, ще изглежда смешно и не на място. Ако носиш униформа в училище, заложи на чанта с дръжка, която се носи през рамо. Тя хем ще пасва на облеклото ти, хем ще побира учебниците и тетрадките. Ако визията ти е строга и носиш костюм и ризи, най-добре избери чанта със средна големина и къси дръжки. Или пък заложи на такава, която се носи под мишница – тип  папка. Предвид строгата визия, най-добре чантата да бъде черна или пък ако си голям привърженик на цветните гами, а облеклото ти не ги позволява – вземи си чанта в ярък нюанс. Този сезон ярките цветове са доста предпочитани. Също така голям хит по това време на годината са чантите тип пътнически куфар. Те са със среден размер и могат да поберат всичко от първа необходимост за една жена, имат строг вид и пасват да облеклото за училище/работа и са доста интересни като модели.

 

Ако училището/работата не изискват униформа/елегантно облекло, спокойно би могла да заложиш на по-артистична чанта. Още от лятото моделите с ресни са на мода. При неформалното облекло можеш на воля да носиш любимите си цветове.

 

За кафе.  За този случай можеш да експериментираш с всякакви модели и да бъдеш по-атрактивна: от малка атрактивна пухена чантичка с дълъг косъм, до чанта тип торба, която има метални орнаменти по себе си. Този сезон металните чанти и тези с вериги са доста носени.  

 

За по-официални случаи. Когато събитието е такова, че не изисква дълга рокля, можеш да се появиш с малка чанта тип портмоне. Вярно е, че не побира много неща, но пък ще докараш доста елегантна визия. Не забравяй да има контраст в цветовете на облеклото и чантата. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия