Няколко дрехи и аксесоари, за които е по-добре да забравиш

2015-01-12 15:30:00
Няколко дрехи и аксесоари, за които е по-добре да забравиш
Снимка: thinkstockphotos.com

Има дрехи в магазините, които може да изглеждат интересни и атрактивни, но е по-добре да не бъдат част от гардероба ти. Виж кои са дрехите и аксесоарите, които е по-добре да избягваш, ако искаш винаги да изглеждаш добре:

 

Ботуши до средата на прасеца – обикновено тези ботуши изглеждат много добре, когато се намират в магазина – токчето им е стабилно, извивката не е прекалено висока и дизайнът им е атрактивен. Когато обаче ги обуеш и видиш, че стигат до средата на прасеца, осъзнаваш, че тази обувка не е толкова перфектна, колкото си си мислила. Също така, ако си ниска и закръглена, с тези ботуши ще изглеждаш още по-ниска и набита.

 

 

Разкроени дънки – уж с тях трябва изглеждаш по-слаба, но в действителност не се постига този ефект. Краката ти изглеждат криви и по-къси, а не слаби и привлекателни.

 

Дълга пухенка – късите пухенки определено са изключително сладки и атрактивни и седят много добре, особено ако ги съчетаеш правилно. При дългите пухенки обаче нещата не седят по същия начин.

 

Бельо с висока талия – това бельо определено не трябва да бъде носено, когато има дори и минимален шанс някое момче да те съблече и да го види. Без значение на коя марка е колко пари си дала, винаги ще изглежда като килотите на баба ти.

 

Рокля с еластична талия – колкото и да е симпатичен моделът, роклята винаги ще изглежда евтина. Може да се опиташ да прикриеш ластика със свеж колан, но това няма да бъде за дълго време, защото ластикът определено е упорит и ще се покаже рано или късно.

 

Пеплум – ако е с перфектна дължина и имаш хубава талия, тази дреха определено ще ти седи добре. Ако обаче е по-дълга, ще изглеждаш все едно си облякла някоя твоя стара рокличка. Прекалено късият топ пък ще направи тялото и бедрата ти да изглеждат по-едри, отколкото са в действителност. И в двата случая няма да изглеждаш добре.

 

Рокля тип „Прегърни ме“ - в магазина седи готино и се харесваш, но нещата не седят по същия начин извън него. След известно ходене връзката започва да се разхлабва, а деколтето да се разтваря. Колкото и да се опитваш да стегнеш връзката, това няма как да се случи за дълго време. А и ако си прекалила със стягането, гърдите ти ще изглеждат по доста неестествен начин.

 

Прилепнала рокля от памучно трико – те също изглеждат доста евтино и отделно през тях се вижда абсолютно всичко – сутиенът ти, лентичките на прашките и целулита, ако имаш такъв. Колие нагръдник – обикновено са изключително големи и вместо да правят тоалета ти завършен, те се набиват на очи и с тях изглеждаш нелепо, а не секси. По-добре се спри на нещо по-елегантно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия